A Hit gyülekezete miért nem ismeri el, miért tartja egyenesen bűnnek azt, hogy egy fiatalnak szüksége van a csajozásra?
Soha nem volt barátnőm még, és ez nyilván nagyon deprimál engem, de a hit gyülekezetében senkivel nem beszélgethetek erről az elég komoly problémáról, mert tabunak kezelik! Miért van ez? Azt hittem, hogy a hit gyülekezete segít megoldani lelkileg túljutnom ezen a problémámon, ehelyett bűnösnek bélyegeztek meg a természetes(!) vágyaim miatt!
Hit gyülisek válaszát várom főleg! Köszönöm!
Szerintem még az életedbe be sem tetted a lábad hozzájuk. Különben nem beszélnél ekkora butaságot.
Abszolút nincs tabuként kezelve, és a pénteki ifi Istentiszteleten kiemelten foglalkoznak minden ifivel többek között ezekről a témákról is.
Én is Hit gyülis vagyok (16/L) sajnos nálunk is "probléma".
Elvárás (főleg lányoknál) hogy szüzek maradjanak sőt párkapcsolatuk se legyen az első férjükig.
Itt nem szeretném jobban kifejteni,csak priviben.
Kedves második válaszoló!
Nálunk nincs erről szó sőt nálunk ifi gyülekezet sincs.
És az itt felsoroltakon kívül még mi a jó a Hit Gyülekezetében?
A problémáidat sok egyéb helyen eredményesebben tudod kezelni. Vagy éppen ezért vannak?
Szia!
Hogy a H.Gy. vezetői mit gondolnak, lényegtelen.
Te mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!