A Hit Gyülekezete üzleti fogása, hogy mutogatják a "megtért" Száva családot?
Én is úgy látom.
Várom a további véleményeket.
Bocsi!
Lehet, hogy nagyon műveletlenek tűnők, de ki az a Száva család??
Valóban az!
A Száva család egy befolyásos maffia volt régebben. Jól össze szedték magukat, nem rég a család feje "megtért" a Hitgyülibe és nagyon jámbor lett.
Köszi
Szégyellem hogy nem vagyok tisztában a maffiával:(
Szerintem a Száváék beszálltak ebbe a bomba bizniszbe :) Egy halom pénz van a szektákban, főleg az ilyen válságokkal teli időkben amiket most élünk.
A hit gyülekezete ráadásul nem az a jámbor felekezet aki nem kér semmit. Ha Száva beállt volna budhistának akkor azt mondom hogy megtért. De most komolyan. Feltűnik egy ilyen alak egy pénzéhes adózási szempontok alapján teremtődött vallás (valójában üzleti vállalkozás) köreiben... áááá kicsit sem lóg ki a lóláb.
Persze közben jól hangzik. A szektás körökben meg jól el lehet rejteni bármit. Jó takaró
Nyugat-Európában és az USA-ban teljesen szokványos, hogy ismert emberek a különböző vallási szervezetek reklámarcai.
Ha meg még nem a szervezetük tagja, akkor nagyon keményen megy a puhítás, hogy az legyen.
Csak ez még Magyarországon furcsa, de ezt is át fogjuk venni nyugatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!