Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Hit Gyülekezete üzleti...

A Hit Gyülekezete üzleti fogása, hogy mutogatják a "megtért" Száva családot?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
Ú de szánalmas ezek szerint a Hit gyüli, jujj!
2013. ápr. 4. 17:31
 22/25 anonim ***** válasza:

Gondoljuk végig:

egy cigánymaffiózó, aki addig drogkereskedésből élt, és a társadalom szégyene volt, "megtért", de legalábbis szakított a maffiózó múltjával. Nem árul többé drogot, nem futtat prostikat, nem nyomorít meg másokat, hanem dolgozni kezd. Ez nem hangzik olyan rosszul azért.

Az, hogy a Hit Gyülibe tért meg és nem más felekezetbe, nekem nem okoz gondot. Én nem utálom a HGY-t, felőlem oda tér meg mindenki, ahova akar.

Az, hogy ez valódi változás-e, és igaz-e, amit írt, nem az alapján fogjuk eldönteni, hogy elolvastuk a cikket, hanem az alapján, ha 5 év múlva se megy vissza bodzát szedni... mindenesetre ezt én inkább érzem ezt a cikket személyes véleménynek, mint PR cikknek.

2013. ápr. 15. 12:10
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Ez a csalad egesz pontosan, 2005-ben tert meg, tehat itt nem reklamrol van szo, mivel valoban tobb ev felkeszules volt a megtereshez, amit oszinten akartak is, ezt szemelyesen tapasztaltam. A bunozessel is felhagytak mar elotte, ezutan kovetkezet a "szegenyek" megsegitese, amirol meg tobb evvel ezelott senki sem tudott pl. mivel nem hoztak nyilvanossagra, alazotasan, segitokeszen segitettek azoknak, akiket masok becsaptak pl., akkor talan onzoen viselkedtek, hiszen ez nem nevezheto tiszta cselekedetnek, s mint latjuk, hogy onmaguktol is radobbentek erre, hiszen mar az onbiraskodassal is felhagytak.
2013. máj. 23. 23:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Réges-rég a Pali úr is dobott egy erős 180-ast!
2013. máj. 24. 11:21
 25/25 anonim válasza:
Na eltelt már pár év. Mi lett a Száva családdal? Gondolom megkérdezem ha már véletlenül feljött ez a kérdés.
2021. jún. 5. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!