Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hit Gyülekezete plakátok?

Hit Gyülekezete plakátok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben országszerte bemocskolták a hírdetőtáblákat ilyen (vagy még durvább) plakátokkal.

[link]

Alkoholista voltam, de a Hit megmentett.

Bűnöző voltam, de a Hit megmentett.

Különösebb kommentárt most nem fűznék a dologhoz,

inkább a ti véleményetek érdekelne.

Hát nem kiábrándítóan ízléstelen?

2013. máj. 21. 20:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%

Ezt a hit gyüli egy szekta.

Jaj annak aki oda bekerül.

2013. máj. 21. 20:43
 2/20 anonim ***** válasza:
28%

Rákos voltam, de a hit megmentett! Vagyis....

7 évesen megtámadott a suliban egy fegyveres elmebeteg, de a hit megmentett! Vagyis....

Sorolhatnám még, de szerintem értitek.

2013. máj. 21. 20:52
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Mi a gondod vele kifejtenéd bővebben ?

Ha alkoholistát látsz a közterületen fetrengeni akkor kiakadsz és zavar, bűnözőnek meg a börtönbe a helye ahol továbbtanulja a társadalom ellenes tevékenységét ugye ?

Nem jobb az a megoldás, hogy az embereket megváltoztatja Isten ?

Mert Isten másképp néz ezekre az emberekre mint te Ő a jövőbeli szabad állapotukban látja te a jelenlegi állapotukban.

Jézus korában megtért a prostituált, sikkasztó és egyéb Bűnös és bűnöző akik meg igaznak gondolják magukat de nem azok őket ez zavarja.

Máté 9,10-13:

10. És lőn, a mikor ő letelepedék a házban, ímé sok vámszedő és bűnös jött oda és letelepedtek Jézussal és az ő tanítványaival az asztalhoz.

11. És látva ezt a farizeusok, mondának az ő tanítványainak: Miért eszik ez a ti Mesteretek a vámszedőkkel és bűnösökkel együtt?

12. Jézus pedig ezt hallván, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szüksége orvosra, hanem a betegeknek.

13. Elmenvén pedig tanuljátok meg, mi az: Irgalmasságot akarok és nem áldozatot. Mert nem az igazakat hivogatni jöttem, hanem a bűnösöket a megtérésre.

2013. máj. 21. 21:01
 4/20 anonim ***** válasza:
67%

Mi bajotok van? Miért baj, hogy egyel kevesebb részeg issza el a pénzét, vagy egyel kevesebb drogos lövi magát?

Persze, tudom én, hogy a HIT szúrja a szemeteket, hisz ha az állna ott, hogy piás voltam, de a LOD-322 nevű gyógyszer meggyógyított, akkor máris nem lenne problémátok.

2013. máj. 21. 21:05
 5/20 dickharta ***** válasza:
34%

én inkább azt nem értem,hogy ilyen gazdag szervezetek mit kuncsorognak az 1% ért? más (fontosabb)szervezetek meg tényleg éhendöglenek..

ezek meg ahogy hallom igencsak lehúzzák a hívőiket!

hülye aki nekik adja!

2013. máj. 21. 21:10
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem az a bajunk, hogy már nem alkoholisták meg bűnözők, hanem az, hogy ők csak fizetett modellek meg színészek, akik soha sem voltak alkoholisták, meg bűnözők és nem gyógyította meg őket semmilyen hit. Azt is hozzá tenném, hogy senki mást sem gyógyított még meg a hit...
2013. máj. 21. 21:21
 7/20 A kérdező kommentje:

Persze, leírom én szívesen.

Itt most nem azzal van a probléma, hogy az emberek hisznek valamiben, például Istenben, és ez átsegítő őket időszakokon, betegségeken, vagy megváltoztatja az életüket és a rossz emberekből - láss csodát - jó emberek lesznek.

Ebben nincsen semmi rossz, bárcsak így lenne..

Ezek a plakátok viszont egyszerűen undorítóak. Szánalmas szövegekkel, a 'Hitet' kihasználva, megcsúfolva és megszentségtelenítve próbálják arra csábítani az ostoba embereket, hogy azt az 1% adót a szektájuk számára ajánlják fel. (Értelmes alapítványok, jótékony szervezetek támogatása helyett.)

Most őszintén, kik azok, akik ott modellt álltak azokhoz a fotókhoz? El nem hiszem, hogy tényleg alkesz volt meg bűnöző meg rákos meg öngyilkosjelölt. Ugyan már..

És a legrosszabb, hogy ezekkel az ízléstelen, népbutító szemetekkel kell találkoznunk minden városban. Ezt kell néznünk, most komolyan? Ez amúgy kajak legális?

2013. máj. 21. 21:23
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem neked kellene igazán 1%-ot gyűjtened,hiszen messziről is látszik hogy mekkora zseni vagy.Egy igazi mindent tudó csodatevő lángelme lehetsz. Köszönjük hogy a tudatlan olvasóknak is cseppentettél egy kis világosságot.El is morzsolok egy könnycseppet.
2013. máj. 21. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
És akiket megver részegen, azokat is megmenti a hit?
2013. máj. 21. 22:28
 10/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok hit gyülekezetes, nem is szeretnék az lenni, de ezeket a plakátokat egyáltalán nem találom ízléstelennek. Mi a baj velük?
2013. máj. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!