Hit Gyülekezete plakátok?
Az utóbbi időben országszerte bemocskolták a hírdetőtáblákat ilyen (vagy még durvább) plakátokkal.
Alkoholista voltam, de a Hit megmentett.
Bűnöző voltam, de a Hit megmentett.
Különösebb kommentárt most nem fűznék a dologhoz,
inkább a ti véleményetek érdekelne.
Hát nem kiábrándítóan ízléstelen?
Ezt a hit gyüli egy szekta.
Jaj annak aki oda bekerül.
Rákos voltam, de a hit megmentett! Vagyis....
7 évesen megtámadott a suliban egy fegyveres elmebeteg, de a hit megmentett! Vagyis....
Sorolhatnám még, de szerintem értitek.
Szia!
Mi a gondod vele kifejtenéd bővebben ?
Ha alkoholistát látsz a közterületen fetrengeni akkor kiakadsz és zavar, bűnözőnek meg a börtönbe a helye ahol továbbtanulja a társadalom ellenes tevékenységét ugye ?
Nem jobb az a megoldás, hogy az embereket megváltoztatja Isten ?
Mert Isten másképp néz ezekre az emberekre mint te Ő a jövőbeli szabad állapotukban látja te a jelenlegi állapotukban.
Jézus korában megtért a prostituált, sikkasztó és egyéb Bűnös és bűnöző akik meg igaznak gondolják magukat de nem azok őket ez zavarja.
Máté 9,10-13:
10. És lőn, a mikor ő letelepedék a házban, ímé sok vámszedő és bűnös jött oda és letelepedtek Jézussal és az ő tanítványaival az asztalhoz.
11. És látva ezt a farizeusok, mondának az ő tanítványainak: Miért eszik ez a ti Mesteretek a vámszedőkkel és bűnösökkel együtt?
12. Jézus pedig ezt hallván, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szüksége orvosra, hanem a betegeknek.
13. Elmenvén pedig tanuljátok meg, mi az: Irgalmasságot akarok és nem áldozatot. Mert nem az igazakat hivogatni jöttem, hanem a bűnösöket a megtérésre.
Mi bajotok van? Miért baj, hogy egyel kevesebb részeg issza el a pénzét, vagy egyel kevesebb drogos lövi magát?
Persze, tudom én, hogy a HIT szúrja a szemeteket, hisz ha az állna ott, hogy piás voltam, de a LOD-322 nevű gyógyszer meggyógyított, akkor máris nem lenne problémátok.
én inkább azt nem értem,hogy ilyen gazdag szervezetek mit kuncsorognak az 1% ért? más (fontosabb)szervezetek meg tényleg éhendöglenek..
ezek meg ahogy hallom igencsak lehúzzák a hívőiket!
hülye aki nekik adja!
Persze, leírom én szívesen.
Itt most nem azzal van a probléma, hogy az emberek hisznek valamiben, például Istenben, és ez átsegítő őket időszakokon, betegségeken, vagy megváltoztatja az életüket és a rossz emberekből - láss csodát - jó emberek lesznek.
Ebben nincsen semmi rossz, bárcsak így lenne..
Ezek a plakátok viszont egyszerűen undorítóak. Szánalmas szövegekkel, a 'Hitet' kihasználva, megcsúfolva és megszentségtelenítve próbálják arra csábítani az ostoba embereket, hogy azt az 1% adót a szektájuk számára ajánlják fel. (Értelmes alapítványok, jótékony szervezetek támogatása helyett.)
Most őszintén, kik azok, akik ott modellt álltak azokhoz a fotókhoz? El nem hiszem, hogy tényleg alkesz volt meg bűnöző meg rákos meg öngyilkosjelölt. Ugyan már..
És a legrosszabb, hogy ezekkel az ízléstelen, népbutító szemetekkel kell találkoznunk minden városban. Ezt kell néznünk, most komolyan? Ez amúgy kajak legális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!