Hit Gyülekezete plakátok?
Az utóbbi időben országszerte bemocskolták a hírdetőtáblákat ilyen (vagy még durvább) plakátokkal.
Alkoholista voltam, de a Hit megmentett.
Bűnöző voltam, de a Hit megmentett.
Különösebb kommentárt most nem fűznék a dologhoz,
inkább a ti véleményetek érdekelne.
Hát nem kiábrándítóan ízléstelen?
Még mindig nem értem a problémádat kérdező. A katolikusok, az evangélikusok, a baptisták, a zsidók, stb... is plakátoznak, és próbálják rávenni az embereket, h Nekik, és ne Másnak adják azt a nyomorult egyházi 1%-ot, sőt, lehetőleg a civil 1%-ot is. Az ő "propagandájuk" miért nem csípi a csőröd? Az egyenlőség jegyében pedig igen, természetesen törvényes, ugyanúgy plakátozhatnak, mint bárki más, ha nem tetszik, baromi egyszerű, ne olvasgasd, és ne add nekik az 1%-ot.
Én nem vagyok hitgyülis, tőlem nagyon távol áll az ő életfelfogásuk, de ez a műhiszti, ami az utóbbi időben körüllengi őket, az már nagyon az agyamra megy. Nekem vannak tős-gyökeres hitgyülis csoporttársaim, mind intelligens, kedves, mosolygós ember, soha még csak meg sem kísérelték rámtukmálni a nézeteiket. Egyszerűen van köztünk egy néma egyezség, ők nem pofáznak bele az én dolgomba, én pedig nem az övékbe, és láss csodát, remekül megvagyunk.
Apropó hasznosabb szervezet. Ezek a plakátok az egyházi 1%-ra vonatkoznak. Áruld már el nekem, h te hogyan ajánlanád fel az egyházi 1%-odat mondjuk a Rex Kutyaotthonnak?
Engem ugyanúgy zavarna a zsidóktól is, a katolikusoktól is és a buddhistáktól is, viszont tőlük még nem láttam hasonlót. (Ha van, az szerintem hasonlóan szomorú dolog)
Egyébként igaz, tényleg egyházi adóról van szó, nem tudnám felajánlani másnak. Ettől függetlenül én ezt illetlennek tartom.
Csinálhatnak plakátot, de ne modellekkel meg ilyen nevetséges szövegekkel.
Ne legyetek buták.
Nem attól lesz valaki jó ember, hogy eljár ebbe a szektába, vagy ha minden vasárnap a templomban gubbaszt.
Attól lesz valaki jó ember, ha olyan döntés elé kerül, ahol nagy a kísértés a rosszra, de ennek ellenére, minden hátránya ellenére a nehezebb utat, a jó utat választja.
Ha átsegíti az öreg nénit a zebrán, ha megvédi és kiáll a gyengébb mellett, ha mindig igazat mond, ha nem áskálódik mások ellen...
Az ilyen apróságoktól lesz valaki jó ember, nem a templomba járástól, meg a mocskos hit gyülitől.
Szerintem meg azzal van a baj, hogy egy egyház ilyen reklámfelületekre költi a pénzét ahelyett, hogy valódi esetekben segítene. Kíváncsi lennék, hogy léteznek e vajon tényleg ezek a személyek ezekkel a problémákkal?
Most komolyan, hol láttál te más vallású egyházat így kuncsorogni a pénz után? Szánalmas.
Ozmium42nél a pont. :DD
Különben nagyon szánalmas,ahogy így mutogatják magukat.Marketingszekta.Egyenesen kontraproduktív a reklámjuk.
Be kell h valljam h a Hit Gyülekezete plakátokban az zavar a legjobban, hogy a Hit Gyülekezetének a plakátjai. Undorítónak tartom amit művelnek, meg arra építeni egy reklámot, hogy a Hit segített.. melyik hit? A hit vagy a Hit gyülekezete? Undorító!!
Sajnos a szomszédomban cigányok laknak, akik 1,5 éve rákattantak a Hit Gyülekezetére: hétfő esténként 18.30-kor tartják a szeánszaikat, átmennek hozzájuk többen is, egetrengető vallásos ostobaságokat üvöltöznek, mint egy elefántcsorda elkezdenek egyszerre dübörögni, sikoltozni, vihogni, röhögni, és közben végig kiabálnak h Jézus nevében, aztán elkezd mindenki felköhögni amit csak tud.. szóval szenzációs. Minden vasárnap mennek Vidám Vasárnapra is, akkor legalább csend van otthon. Néha jó kedvemben próbálok nézni pár percet az előadásból, de miután egy mukkot nem értek abból, amit az a - szerintem elmerottyant - fickó próbál kinyögni embereknek tanítás címén, el szoktam kapcsolni nagyon gyorsan. Én esküszöm nem tudom mit ért meg mondjuk a szomszédom belőle, se eleje se vége a mondatainak, egy kis Isten, egy kis halleluja, Jézus nevében és mindenki jegyzetel és bólogat. Szóval igen, kiábrándítóan ízléstelenek, a plakátjaik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!