Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy dőlhetnek be emberek a...

Hogy dőlhetnek be emberek a hit gyülekezete humbugjainak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 21:14
1 2
 1/20 eric_one ***** válasza:
64%
Nincs jobb témád? Ezért jöttél ide ma is? Felesleges volt.. kár pazarolnod a kilobyte-okat :D
2013. aug. 8. 21:26
 2/20 kzs ***** válasza:
48%

Nahát, farikcsaaa... újabb provokáló, uszító kérdés tőled... Ha jól emlékszek, nem olyan régen tettél fel kiemelt kérdésnek ehhez hasonlót... :D

Amúgy ha tudni akarod, én bedőltem a "humbugoknak", és a lehető legjobban tettem! Mindig nyitott voltam rá, és ezzel a jövőben is így leszek.

Ugye nem haragszol?

2013. aug. 8. 21:28
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem haragszom,viszont a vezető lelkészen messziről látszik,hogy folyamatosan hazudik a pénzért.A leghiteltelenebb figura,akit valaha a tvben láttam.Belenéztem most a vasárnapi szeánszába azért tettem fel a kérdést.
2013. aug. 8. 21:33
 4/20 A kérdező kommentje:
Eddig mennyivel húztak le a Biblia,és Isten nevében? :)
2013. aug. 8. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:
32%

Ez számomra is rejtély, hogy épeszű felnőtt ember hogyan hihet el ilyen ökörségeket.

Talán éppen az a válasz, hogy már gyerekként átmossák az agyukat.

2013. aug. 8. 22:04
 6/20 kzs ***** válasza:
54%

@ farikcsaaa

Nézd, legyen elég annyi, hogy nagyon sok ember az igaz kereszténységet látja ebben az egyházban, és NEM a pénzt.

Én személy szerint közelsem látom itt se a hazugságot, se a pénzt, és - mint azt te magad is bizonyára tudod - más egyházakban mindez sokkal nyilvánvalóbb.

Ha te nem így gondolod, szíved joga ahhoz az egyházhoz csatlakozni, amelyikhez akarsz.

Viszont ugyanilyen joga van másoknak is.

(ha nem érted teljesen, mire gondolok, privátban szívesen megírom)

2013. aug. 8. 22:13
 7/20 titak ***** válasza:
63%
Nem ismerem közelebbről a "humbugjaikat", de semmivel sem lehet rosszabb a kereszténységénél. Annak pedig már nagyon sokan bedőltek.
2013. aug. 8. 22:42
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
titak, ők keresztények. És még csak meg sem bántottalak. Keresztény szeretet :D
2013. aug. 8. 23:35
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
Az emberi elme alapvetően elég hiszékeny,nagyon könnyű manipulálni.Aki ezzel tisztában van,és ért a pszichológiához,az ki tudja használni,csak megfelelő gátlástalanság kell hozzá.Ugyanaz,mint a politika,vagy a marketing.Ez van.
2013. aug. 9. 06:49
 10/20 anonim ***** válasza:
46%
Aki bedől nekik, az nem képes belátni, hogy átverik. Fanatikusan hisz a Főnöknek. Ennyi.
2013. aug. 9. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!