Téged nem idegesít a templomok állandó és felesleges harangozása?
Idegroncs lehetsz, ha a haragozás zavar.
Abszolút nem vagyok vallásos, sőt... szerintem a vallások az emberiség megrontói, de a harangzúgás engem megnyugtat.
Ahogy az előttem szólók megírták, millió más paraszt dolog van, ami inkább zavaró...
Nem zavar, sőt szeretem.
Ha a kertben vagyok, nincs nálam óra. Kondít egyet a harang, tudom hogy valahány óra negyed van, kondít kettőt, tudom hogy fél van, és igyekezzek a munkával, mert mondjuk egész órára oda kell érnem valahova.
A felfúrott kismotorok visítása, autókból dübörgő "tuc-tuc" nagyon zavar, sőt idegesít.Amikor autót még nem is látok, csak a dallam nélküli lüktetést hallani. Ezek mellett a vezető nem hallja a környezetében történő dolgokat, legyen az egy mentő vagy bármi más szirénája, vagy csak egy autóstárs kürtjelzése forgalmi okok miatt.
Az átalakított kipufogók robaja
közúti forgalomban szintén zavar, egy autóversenyen, vagy bármi autós fesztiválon viszont természetesnek tartom.
Neked valami idegbajod van, hogy idegesít a harangszó. Én nem igazán veszem észre pedig 2 templom között lakom. Bár inkább megnyugtató mint idegesítő.
De téged miért idegesít ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!