Hogyan szabadulhatnék meg a mormon misszionáriusok állandó hívogatásától, úgy, hogy ne bántsam meg őket?
Mondd, hogy a buddhizmusban leltél megnyugvást. A Jehovák mondjuk az utcán ezután is folytatták, de s
a mormonok jobb fejnek tűnnek...:D
Ha hívnak, mondjad nekik: "Köszönöm szépen, de nem tartunk papagájt" - és leteszed.
Ne törődj azzal, hogy megbántod őket. Te csak menj és szolgáld Jézust.
tattilaboy
Te csak menj és szolgáld Istent*
Csak javítottam egyet.
tattilaboy
Szia!
Mondd el nekik azt, amit itt írtál!
ma 19:13
A megszállottságuk bosszant leginkább, ha megérzik a legkisebb esélyt valakinél, utána nyomulnak a végtelenségig, vagy legalábbis a keresztelkedésig....aztán lehet tejelni a tized tízezreket....ja, meg nem ihatsz kávét, alkoholt, mert "eltávolodik a szentlélek"....nem tudom, én nem tapasztaltam még ilyet.....
ma 19:15
Azt válaszolják, hogy az ördög akar letéríteni ilyenkor a helyes útról, ezért pont, hogy még jobban szükség van rájuk...ehh...
Mindenre felkészítik őket, mindenre lesz válaszuk!!
Lehet, hogy ez az ige segíteni fog a döntésedben kedves kérdező:
"Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak."
Máté 6:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!