Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan szabadulhatnék meg a...

Hogyan szabadulhatnék meg a mormon misszionáriusok állandó hívogatásától, úgy, hogy ne bántsam meg őket?

Figyelt kérdés
Pár hónapja sikerült megtalálniuk egy gyenge, magányos időszakomban, aztán hetente mentem hozzájuk "tanításra". Végül sikerült rendeznem a dolgaimat, így már látom,hogy milyen agymosás is amit csinálnak a lelkileg gyenge, így irányítható emberekkel. Már szabadulnék, de folyton a hozzájuk való keresztelkedéssel idegesítenek, meg ne adjam fel, ha már eddig eljutottam, ne engedjek az ördögnek, blabla.... Durva nem szeretnék velük lenni, de nagyon kezd bosszantani már ez a megszállottságuk.

2013. jún. 5. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, hogy a buddhizmusban leltél megnyugvást. A Jehovák mondjuk az utcán ezután is folytatták, de s

a mormonok jobb fejnek tűnnek...:D

2013. jún. 5. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem ismerem őket, ezért kérdezem, hogy mi az a tanítás, ami bosszantó náluk?
2013. jún. 5. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Pl.: "Nem szeretnélek titeket megbántani, de kérlek ne hívjatok többet!"
2013. jún. 5. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha hívnak, mondjad nekik: "Köszönöm szépen, de nem tartunk papagájt" - és leteszed.

Ne törődj azzal, hogy megbántod őket. Te csak menj és szolgáld Jézust.

tattilaboy

2013. jún. 5. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Te csak menj és szolgáld Istent*

Csak javítottam egyet.

tattilaboy

2013. jún. 5. 19:30
 6/12 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Mondd el nekik azt, amit itt írtál!

2013. jún. 5. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:

ma 19:13

A megszállottságuk bosszant leginkább, ha megérzik a legkisebb esélyt valakinél, utána nyomulnak a végtelenségig, vagy legalábbis a keresztelkedésig....aztán lehet tejelni a tized tízezreket....ja, meg nem ihatsz kávét, alkoholt, mert "eltávolodik a szentlélek"....nem tudom, én nem tapasztaltam még ilyet.....

ma 19:15

Azt válaszolják, hogy az ördög akar letéríteni ilyenkor a helyes útról, ezért pont, hogy még jobban szükség van rájuk...ehh...

Mindenre felkészítik őket, mindenre lesz válaszuk!!

2013. jún. 5. 19:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze emberileg nincs baj velük, tisztességesek, meg a sok tiltást betartani sem lehet könnyű, de, ha valaki nem akarok a vallásán változtatni, meg kéne érteni....
2013. jún. 5. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg nemet mondani. Nem. Ne hagyd magad befolyásolni, mert ha hagyod magad, a tanuló pénnz sajnos meg kell fizetned.
2013. jún. 5. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy ez az ige segíteni fog a döntésedben kedves kérdező:

"Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak."

Máté 6:24

2013. jún. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!