Szerinted helyes, hogy Jehova Tanúi a gyerekeiket kötelező érvénnyel viszik a közösségbe, már akár 2-3 éves kortól?
Sziasztok!
"Csak jehova tanúival barátkozol?"
Ez érdekes kérdés, egy mondást juttat az eszembe:
Akinek sok barátja van annak egy sincsen / mielőtt kicsavarná valaki: nem a Jehova Tanúi állították, de benne van az igazság: az embernek csak pár valódi barátja lehet.
Hála Istennek nekem vannak páran és mivel közös az érdeklődésünk és a világról alkotott nézetünk valóban a testvéreim.
Jó ismerősök, persze rengeteg van, sokan a munkámmal kapcsolatban, rokonaim ..., de ők, számomra nem a barát kategória, inkább ismerősök.
"Neked nincsenek természettudományos ismereteid"
Köszönöm, kedves vagy.
Ez tudod attól függ milyen szinten kérdezed, valóban nincsen ilyen diplomám, de azért elég jól átlátom a punktuációs evolúció is.
Pontosan mire irányult a kérdésed / ha nem csak lehülyézni szerettél volna/?
A természettudomány és a születésnap, névnap, mesék .... közötti kapcsolatot sajnos valóban nem látom át, mit akarsz ezzel mondani?
"Beth Sarim"
Igen, tudom mire gondolsz és mire akarod felhasználni - én másképpen gondolkodok róla és nem a Kozák úr tanaiban hiszek ezzel kapcsolatban.
Kedves 31#-es!
Egyszóval a barátaid is J.T.-i. Akkor nálatok mindn szép és minden jó. Egyáltalán miről beszélgettek? Ha mindenről ugyanazt gondoljátok,akkor nincs miről beszélgetni. Hol marad az egyéniségek,néztek különbözősége,hol marad a szellemi fejlődés???Àtlátod az evolúciót? Enyhén szólva is vicces? Akkor hogy-hogy még J. T. vagy? A Beth Sarimot már feltettem egy kérdésemben,hogy történt. Ha nektek mást kommunikálnak lécci írd meg priviben,kíváncsi lennék,benneteket mivel hülyítenek?De tudom,az Armagedonnal való állandó fenyegetés és felszínen tartása a J. T. jolly jókere.
Rossz lehet korlátok között élni,hogy Amerikából egy csapat vénember utasítson arra,mit gondoljatok a világról és önmagatokról. Picit szánalmas...
"Csak jehova tanúival barátkozol?
egy igen-nem kérdésre se tudsz igennel, vagy nemmel válaszolni?
meg eleve feltételezel reakciókat, te se vagy rendben lelkileg, szerintem
Vidiripi
Kedves kérdező!
"Csak még annyit,a gyerekeidtől elveszed a születésnap,karácsony..,az ünnepek örömét és emelkedettségét csak azért,mert te tévúton haladsz és a környezetedet is erre akarod kényszeríteni."
Tudod én az összes hülye ünnepet elcseréltem volna ha lett volna az életemben egy igazi anya aki tényleg szeret. Gondoskodott ő rólam is ,minden fizikai dolog megvolt. Mert nálunk volt karácsony, szülinap meg a többi és voltak finom kaják, fadíszítés, ajándék stb. Meg nagy volt az érzelmi töltöttség is. De az az igazi családias hangulat az valahogy csak nem akart össze jönni.
Nem a tanúkat védem távol álljon tőlem. De ezek az ünnepek egy kupac trágyát sem érnek ha valami nagyon fontos hiányzik. Na és akkor mi van ha az a gyerek nem ismeri meg ezeket az ünnepeket? De ha megkapja azt a szeretete és törődést ami kell egy gyereknek akkor ez egyáltalán nem lényeg.
De vajon egy állami gondozott gyerek az hogyan éli meg ezeket a nagyon "felemelő" ünnepeket?
Vidiripi
Kérdező!
A félre tanítás alatt nem tudom hogy te mit értesz ,de igen sok dolog van amit szerintem is félremagyaráz az Őrtorony szervezet.
Vidripi!
Nézd meg a "A Jehova Tanúkat nem zavarja.." c. kérdésemet,azokra a félremagyarázásokra,szervezeti hazugságokra gondolok.
Vidiripi
Kérdező!
Azokról hasonlóan vélekedek én is mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!