A keresztény elvek akkor is ellenzik az abortuszt, ha a terhesség valamiért veszélyezteti a nő egészségét, vagy akár az életét?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 19:45
31/35 anonim válasza:
Szóval támogatja, hogy ha a szülők bűnt követtek el, akkor helyettük a gyerekük bűnhődjön, mégpedig halállal.
32/35 anonim válasza:
[link] 38. oldaltól
Itt pedig arról írnak hogy csak akkor engedélyezett az esemény utáni tabletta ha az a megtermékenyítés előtt van és nem pedig a megtermékenyített petesejt beágyazódását gátolja meg.
Én is beszéltem már olyannal aki saját maga döntött úgy hogy abortuszt hajtat végre. Teljes lelkironcs lett belőle. Nem tudja értékelni sajátmagát és az életet.
Ha valaki nem hisz a csodákban akkor olvassa ezt el.
Őt orvosilag úgy gondolták hogy meg fog halni, mégis él. Ír benne az abortuszról is. Érdemes elolvasni.
33/35 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem odaírni hogy csak akkor engedélyezett a tabletta ha nemi erőszak történt.
34/35 Srapnel válasza:
Itt volt már egy vita, ahol leírtam a véleményem, olvassátok: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
35/35 anonim válasza:
30-as: na ilyet biztosan nem mondd a katolikus egyház! Az élet akkor is élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!