Mit tehetek ha egy muszlim kipécézett magának? (leírás lejjebb)
Azt teheted hogy betartod az iskola házirendjét és kiprovokálod hogy ő szegje meg.
Egyébként ha német állampolgársága van akkor már bajosan fogják visszatoloncolni bárhová is sajnos. A muszlimok jó része amúgy vallási fanatikus, sajnos én meg Londonban dolgozom (dolgoztam) velük amíg rá nem jött a cég vezetése hogy európaiakat alkalmazva sokkal jobban jár és most már a munkatársaim többsége olasz és spanyol. Ég és föld a különbség.
Miért lenne Németország egy keresztény ország? Minden ország csak egy ország...
Az meg, hogy milyen vallása van kit érdekel? Ha szemét, akkor azért szemét, mert ilyen a természete! Előttem írók jól mondták: ki kell provokálni, hogy megszegjen egy szabályt! Így őt kirúgják, és még te leszel az, aki meg lehet sértődve :P
Szia !
Mond el Istennek ha igazi hívő vagy ez a módszer sokkal hatásosabb mint, hogy ide írod a a panaszod.
Hívő vagyok de szerintem ez butaság. Ez mindenre igaz.
Ennyierővel az oldal létezése is felesleges lenne
Az vigasztaljon, hogy a németek, svédek,norvégok, hánynak tőlük.
Az a gyerek ötvenszer jobban vissza kapja az élettől, a németektől bárhova megy, azért ilyen agresszív, nem bírja elviselni, hogy őt baszogatják, ő akar lenni a másik oldalon.
Okádék a többségük, le lehet pontozni, de kegyetlen amit leművelnek. Hidd el mindenki hány tőlük, senki se bírja elviselni őket.
Téged mi vett rá arra, hogy közéjük keveredj? Ismered a mondást. Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Idáig süllyedt volna Németország ?
Egy osztályban 20 muszlim 3 európaival... ez röhej. Európa haldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!