Ti miért hagytátok el Jehova Tanúi szervezetét?
Figyelt kérdés
Van a szomszédomban egy volt Jehova Tanúja pár, évek-óta próbáltak meggyőzni a hitükről. Tegnap viszont összefutottam velük és közölték már nem tanuk. Kérdeztem miért, de nem kaptam választ. Érdekelne miért léptek ki! Mi okuk volt rá??
Olyan emberek írjanak akik már nem tanuk!
2013. jún. 5. 16:38
12/36 anonim válasza:
HOgy hogy tartozhat valaki Krisztushoz, ha nem tartozik a jehova TAnúi egyházához. :o) És hogy lehet Isten fia, hogy lehet hogy nem felkent, és mégis meg kapja a Szent Lelket, hogy nincs két osztály, és így tovább....
13/36 anonim válasza:
te voltál tanú valamikor, vagy sosem?
15/36 anonim válasza:
mert én is foglalkozok a tanúk tanaival, de azok nem úgy magyarázzák ezeket a dolgokat, ahogy te itt írod, legalábbis nem mindet úgy. ezért kérdem. fura...
16/36 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz pontosan. Milyen tanokra gondolsz, amiket én msként magyarázok? Ütköztessük, és akkor kiderül.:o) Írd le nyugodtan. És nem tudom még, hogy arra gondolsz e, hogy tanú tanítást maygarázok, vagy a kereszténység tanait? Leírnád kérlek mire godolsz? Köszönöm.
17/36 anonim válasza:
Válaszoltam neked, most kérlek te írj választ - voltál már valaha tanu, vagy nem? Azért lényeges ez a kérdés, hogy tudjam, első kézből értesültél e tanaikról, vagy csak hallottad őket, ill. olvastál róluk valahol.
18/36 anonim válasza:
tanu tanításra gondoltam
Köszönöm válaszod előre is!
19/36 anonim válasza:
Ha azt mondom, voltam tanú, és te most az vagy, akkor nem fogsz válaszolni, mert azt fogod mondani, hogy hitehagyott vagyok. :o) ha azt mondom, nem voltam tanú, akkor azt fogod mondani, hogy akkor nem ismerem őket, úgy ahogy tanítják. :o) Így azt válaszolom neked, hogy nagyon jól ismerem a tanúk tanítását. És megtért keresztény vagyok, aki ismeri Krisztust. :o) Szerintem ez kielégítő így, és elmondhatod a gondolataid amire azt írtad, hogy nem úgy van. Gondolom a fiúsággal kapcsolatos, vagy a Szent Szellemmel...nem biztos, csak erre reagáltál úgy, hogy másként tanítják a tanúk, mint ahogy én gondolom.
20/36 anonim válasza:
Akkor most mi van? :) Beszélgetünk, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!