Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az evolúcióbiológusok mind...

Az evolúcióbiológusok mind csalók és hazugok?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon van néhány személy akik szerint nem történt evolúció(válaszom,Péter,Berta Wooster).

Ezen személyek szerint akkor a biológusok nem értenek a biológiához?

Esetleg értenek hozzá de hazudnak és becsapnak minket?

2013. ápr. 10. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
96%

Én nem mondanám a kérdésedben említett hívő válaszadókat sem hazugnak, csalónak, holott én ateista vagyok, és látom a sok bizonyítékot az evolúcióra, míg Isten(ek) létére egy objektívat sem. Ettől még nem lesznek a vallásos emberek hazugok. Érted, ugye?

Szerintük a biológusok tévednek, félreértelmeznek. Szerintem meg a hívők tévednek. Ennyi a történet.

2013. ápr. 10. 15:02
 2/69 anonim ***** válasza:
(Első vagyok, legalábbis nagyon remélem, hogy a hívők többsége annyit gondol, hogy ezek az emberek tévednek, hogy a sátán megtéveszti őket, stb.... és nem azt, hogy csupán rosszakaratból megtévesztik a többi embert a kutatási eredményeikkel...)
2013. ápr. 10. 15:06
 3/69 anonim ***** válasza:
38%
Persze hogy mind hazudik! Hiszen tudjuk hogy az első emberpár Ádám és Éva volt,mind tőlük származunk. Nekik volt két fiuk....hopp és hogy is volt tovább? Ki is volt a második nő?A második pár??
2013. ápr. 10. 15:15
 4/69 A kérdező kommentje:

De ha szerintük tévednek a biológusok akkor miért nem néznek utána, hogy mi az evolúció?

"Válaszom" például az egyik kérdésnél azt írta, hogy akkor hiszi el ha a lóból sólyom lesz...

2013. ápr. 10. 15:16
 5/69 anonim ***** válasza:
74%
Mindegy mit hisznek, az attól még úgy van. Az ő "hitük" nem fogja befolyásolni ezt a folyamatot.
2013. ápr. 10. 15:18
 6/69 anonim ***** válasza:
69%

Először is leszögezném, hogy nem vagyok hívő, valahogy nem tudok hinni az Isten (de melyik) megteremtett mindent, majd elég hosszú ideig beleavatkozott az emberek életébe, majd hirtelen felhagyott ezzel a szokásával történetben.

DE az evolúciós elméletben is van nagyon sok olyan pont, amit a mai napig nem tudnak bizonyítani. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem úgy történt, de azért kicsit furcsának tartom, hogy tudományosan nem bizonyítható dolgokat tényként elfogadnak/tanítanak, anélkül, hogy ezeket a részleteket is elmondanák hozzá.

2013. ápr. 10. 15:33
 7/69 Pendulum92 ***** válasza:
66%
Nem, csak először utána kéne nézni pár embernek mi is az az evolúció.
2013. ápr. 10. 15:36
 8/69 anonim ***** válasza:
24%

Mind a három ember értelmes hozzászólásokat szokott írni. A te értelmi képességeiddel van baj, ha nem érted. Biztos valami 17 éves kamasz vagy, aki azt hiszi, hogy ha elolvasott pár evolúciónista könyvet máris mindent tud.

Személyes sértésnek veszed, hogy nem mindenki ért veled fizet és képesek cáfolni is? Szar ügy. De majd megnőlsz.

És engem is vegyél bele a listádba nyugodtan. Mellesleg már az első leletek is hazugságok voltak, akkor meg mit pattogsz?

2013. ápr. 10. 17:37
 9/69 anonim ***** válasza:
75%
#6 ma 15:33 -ritka szép, értelmes választ írt, köszönet!!!
2013. ápr. 10. 17:49
 10/69 anonim ***** válasza:
75%

"Biztos valami 17 éves kamasz vagy, aki azt hiszi, hogy ha elolvasott pár evolúciónista könyvet máris mindent tud."

Bezzeg aki elolvasott egy 2000 éves könyvet, az már bizony mindent tud. :)

2013. ápr. 10. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!