Keresztények, feltettétek-e már magatokban ezt a kérdést?
A kedves kérdezőnek szeretném üzenni, hogy legyen szíves és olvassa az evolúciós szakaszokat és párhuzamosan olvassa el a Teremtés történetét is.
Aki pedig az IQ-jával menőzik...szánalmas. Attól, hogy okos vagy (vagy képzeled magad) még lehetsz egy szar alak...
"A kedves kérdezőnek szeretném üzenni, hogy legyen szíves és olvassa az evolúciós szakaszokat és párhuzamosan olvassa el a Teremtés történetét is."
Miért? Én ismerem mind a kettőt. Mit kéne látni?
Evolution: 1. Nagy bumm, kialakul a világegyetem, létrejön a Föld, magma láva kiskutyafüle. 2. kialakul az élet: először növények, majd abból lassan a víziállatok, kijönnek a szárazföldre, evolúció évmilliók blablabla...végén az ember.
teremtés: Világosság-sötétség elválasztása (hmmm. lehetne ez akár a nagybumm??) 2.Ősóceán, szárazföld, előbb a növények teremtése, majd vízi és égi állatokat, aztán a földi állatokat és a végén az ember. Jéééé ezt már valahol olvastam! Nézd én nem akarok senkit sem meggyőzni semmiről és (mivel korlátozott a gondolkozásom és nem is voltam ott a világ keletkezésénél) valószínű, hogy tévedek. Azért ajánlanék még egy cikket neked, ha nem bánod: [link]
nem mondom, hogy neki igaza van, de azért elgondolkodtató...egyébként csak mellékesen jegyezném meg, hogy a teremtéstörténet íródott történelmileg a legkésőbb a Tóra könyvei közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!