Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, feltettétek-e...

Keresztények, feltettétek-e már magatokban ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
Higgyek-e csak azért Istenben, mert a tudományt nem értem?

2013. márc. 14. 16:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A kedves kérdezőnek szeretném üzenni, hogy legyen szíves és olvassa az evolúciós szakaszokat és párhuzamosan olvassa el a Teremtés történetét is.

Aki pedig az IQ-jával menőzik...szánalmas. Attól, hogy okos vagy (vagy képzeled magad) még lehetsz egy szar alak...

2013. máj. 8. 17:04
 32/33 anonim ***** válasza:

"A kedves kérdezőnek szeretném üzenni, hogy legyen szíves és olvassa az evolúciós szakaszokat és párhuzamosan olvassa el a Teremtés történetét is."

Miért? Én ismerem mind a kettőt. Mit kéne látni?

2013. máj. 8. 18:39
 33/33 anonim ***** válasza:

Evolution: 1. Nagy bumm, kialakul a világegyetem, létrejön a Föld, magma láva kiskutyafüle. 2. kialakul az élet: először növények, majd abból lassan a víziállatok, kijönnek a szárazföldre, evolúció évmilliók blablabla...végén az ember.

teremtés: Világosság-sötétség elválasztása (hmmm. lehetne ez akár a nagybumm??) 2.Ősóceán, szárazföld, előbb a növények teremtése, majd vízi és égi állatokat, aztán a földi állatokat és a végén az ember. Jéééé ezt már valahol olvastam! Nézd én nem akarok senkit sem meggyőzni semmiről és (mivel korlátozott a gondolkozásom és nem is voltam ott a világ keletkezésénél) valószínű, hogy tévedek. Azért ajánlanék még egy cikket neked, ha nem bánod: [link]

nem mondom, hogy neki igaza van, de azért elgondolkodtató...egyébként csak mellékesen jegyezném meg, hogy a teremtéstörténet íródott történelmileg a legkésőbb a Tóra könyvei közül!

2013. máj. 17. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!