Keresztények, feltettétek-e már magatokban ezt a kérdést?
"Ezt a mikro-makro marhaságot pont azok találták ki, akik mint írtam, nem értik az evolúciót, ezért inkább elhiszik a teremtést. :)"
Te milyen sötét vagy kérdező. Attól mert te nem hiszel valamiben az már nem is létezhet? Az általad feltett kérdés már látszik, hogy csak provokáció, egyszerűséged nem engedi, hogy "felfogj a gömbnél bonyolultabb formákat". Egy ötévesnek hiába magyarázom a több ismeretlenes egyenletet, ha nincs kellő ismerete a dolgokról, nincs mire építeni a tudást. Majd folytatjuk, ha megértél rá... Viszlát.
A válaszodból pont az látszik, hogy neked fáj valamiért, hogy mi hiszünk Istenben. Eleve provokáció a kérdésed, + most nem olyan válaszokat kaptál, amire számitottál, és dúlsz-fúlsz, oltogatsz.
Mondjuk a Biblia meg is mondja, hogy utálatosak leszünk az emberek szemében az Ő nevéért. Ezt az igazságot te magad is csak megerősited.
Ha zavar a hitünk, ne foglalkozz velünk. Nem kell ahhoz hivőnek lenni, hogy toleráns legyél a másik emberrel.
Nem furcsa, hogy amig te igy gondolsz ránk, addig mi imádkozunk érted?
Ja értem, ez a kérdés provokáció, de fordítva nyilván nem az, ugye?
Értem meg fölösleges imádkoznotok, ha rajtam múlna be lenne tiltva a kereszténység minden formája az egész világon, aki meg mégis hinne benne, azt inkvizíciós módszerekkel győznék meg, hogy téved. :)
Ahaha, nekem egy keresztény birka ne beszéljen érvelésrõl, eszem ágában sem volt érvelni.
Nem is értem milyen érveket szeretne egy olyan ember, aki azért hisz el mindent egy 1000+ éves könyvbõl, mert "csak".
Viccesek vagytok, köszönöm, jókat nevettem. :D
Na, örülök, hogy legalább jó kedvre deríthettelek, mert korábban elég morcos voltál. A hitem viszont nem a te dolgod. Majd én eldöntöm, hogy miben és miért hiszek.
Az pedig, hogy a tényekkel szembesítettelek és nem tetszett, arról én nem tehetek. Nézd meg, a legtöbben egyetértenek velem abban, hogy te támadod a hívőket, és mivel nem ért veled senki egyet, még jobban felhúzzod magad. Ne idegeskedj, ha nem olyan válaszokat kapsz amiket vártál...
Az a legszebb, hogy a tudományok nem zárják ki Isten létezését.
Hogyan keletkezett a világ? --> ősrobbanás --> na jó, de az mitől lett, mert a semmiből (tényleg semmiből, se anyag, se idő, se semmi) nem lesz valami --> Isten teremtette...
Most csak egyet mondtam (vagyis ebbe több tartozik, de érted), mert nincs időm, de mindegyikhez lehet "Isteni" magyarázatot adni, hogy ez a jelenség mitől van
Meg persze ezt a példát is extrém módon leegyszerűsítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!