Meleg kérdésben mi a különbség a Biblia és a Mein Kampf között?
Azt tudom, hogy a Biblia szerint a melegeket meg kell gyilkolni.
A Mein Kampf is ezt írtja, vagy egy fokkal jobb?
Ha az egyik könyv lenne a társadalom és a törvények alapja a melegeknek melyik lenne a jobb?
A 3. válaszoló vagyok. A Mein Kampf valóban unalmas. Az a baj, hogy valamikor régen valamilyen náci-ellenes propagandában előkerült ez a könyv, és erre húztak rá mindent. A Mein Kampfban egyetlen egy "Hitleres" gondolat sincs, pedig ő írta. Egyszerűen azért, mert a Mein Kampf egy pártprogram, egy szakkönyv, és csak kevésbé ideológiai.
Aki "Hitleres" gondolatokat keres, ahol már valóban vannak durvább dolgok, az az Asztali beszélgetéseket vagy a Politikai Testamentumot olvassa (az elsőt Bormann írta - állítólag hamisította, a 2. meg Hitler végrendelete)...na ezekben már tényleg vannak olyan dolgok, amik "Hitleresek" (jó ez a kifejezés xd), de a Mein Kampfban nincsenek!
Ahogy leírtam, sajnos a Mein Kampfot emelték ki, minden rossz forrásaként, pedig közel sem ez a könyv az, ami annyira "durva"....
utolsó, ezt úgy érted, hogy a
"Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk." Mózes harmadik könyve 20:13
szakasz nem a melegekre vonatkozik?
hát várj, akkor megtaláltam a megoldást!
"ahogy asszonnyal ..."
azaz akkor ha két fiú csak orálszexel, akkor arra ez nem érvényes! nem?
10:00
Nem feltétlen, de ezt már korábban megbeszéltük.
A hasonlóságot tudom mondani: mindkettő tele van rasszista tartamokkal.
A különbség: a szellem. Az egyik nordikus , a másik tropikális.
Fantasztikusan kidolgozott gazdasági elmélet? Ehemehem, hallgass elemi jogot és közgazdaságtant és utána mond ezt...
Egyébként a kérdésre:
A legfontosabb különbség nem (csak) tisztán a könyvekben van, hanem a hozzájuk kapcsolódó ideológiában, történelmi eseményekben. A Biblia egy vallás és egy egyház szent könyve; mind a kettő átment számos változáson, előbbi a hagyományokon, a másik a dogmáin és politikáján keresztül. A Mein Kampf viszont egyetlen ember alkotása, aki elejétől végéig átvitte a terveit (még ha a végkimenetel nem is olyan lett, amit akart)
Ma már a hívők nagyobbik része nem hisz abban, hogy maszturbálni és házasság előtt szexelni bűn, a normálisabbik felük pedig a melegeket egy ujjal sem bántaná, legfeljebb szeretné magától távol tudni.
A nácik viszont ma is ugyanazt vallják, mint amit Hitler a maga idejében mondott.
Itt található a legnagyobb különbség. A kereszténység, csak úgy, mint az emberiség, változik, fejlődik, átalakul és egyre közelebb kerül egy békés együttéléshez. A nácizmus sosem volt ilyen, működése alatt végig és utóéletében is agresszív, a melegeket, zsidókat és számos egyéb népcsoportot ideológiai alapon ki akar irtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!