Jól beszélt-e a híres francia biológus, Louis Pasteur? (Öt évvel a Fajok Eredetének kiadása után. )
"Az anyag meg tudja szervezni önmagát?
" - Nem!"
"Manapság nem létezik olyan ismert körülmény,
melynek segítségével meg lehetne erősíteni,
hogy mikroszkópikus lények a világra jöttek hozzájuk hasonló szülők nélkül."
"Az "evolúcióbiológusok sokasága" nem is akarja megdönteni a saját elméletét, csak megsugom."
nem él már az, aki megalkotta az elméletet, így egyiküknek sem sajátja
+nagy dicsőség lenne megdönteni az evolúciót egy tudós számára is, és valami elfogadhatóbbat találni
"Érdekes hogy már magához az evolúció állítólagos "bizonyítékaihoz" is hit szükséges."
tudnál mondani pár ilyet, amihez hit szükséges?
"Az evolúció állítólagos "bizonyítékai" épp annyira meggyőzőek, mintha én azzal próbálnám Micimackó létezését bizonyítani.
Hogy, ha méz létezik és állandóan meg lehet figyelni, akkor nyílván Micimackó is létezik.
Attól hogy a méz létezik még nem jelenti azt, hogy Micimackó is."
most hogy ne vágjak azonnal eret, biztosra még egyszer megkérdezném: de te ez után az okfejtés alapján a teremtést azt vallod ugye?
"Szerintem míg ilyenekben hiszel, hogy egyszercsak egy halacska kimászott csökevényes kis lábaival a partra és hüllő lett belőle vagy egy Dínócskából madarcska lett, addig a Biblia szót (NAGY B-VEL) kise ejtsd a szádon!"
csak hajtogatja, csak hajtogatja..
a kezem már belefárad századszor leírni, hogy az evolúció elméletet ezzel nem teszed nevetségessé, mivel ilyen nincsen benne, ez csak "szalmabáb-érvelés" de inkább szalmabáb-mocskolódás
"3 mondatnál többet nem is nagyon érdemes szánni, erre a gyermekded elméletre."
ez egy vélemény, na az pedig olyan, mint a segglyuk, de ezt gondolom tudod
"Különben már rég megdöntötték, csak néhány magát tudósnak valló ember ("evolúcióbiológusok sokasága") élteti még ezt a halott elméletet. "
Kik döntötték meg te emberszabású?
"nem él már az, aki megalkotta az elméletet, így egyiküknek sem sajátja"
Charles Darwin amatör biológusra gondoltál?
Az a jómadár rákattant a saját unoka testvérére, majd feleségül vette.
A fajok eredete című könyvében azzal állt elő, hogy egy bizonyos vízben halászó Medvéből Bálna fejlődött ki.
Azt a jómindenit!
Sok más ehez hasonló extrém elképzelésen alapul az elméletetek, ("evolúció") amit oly buzgón védelmeztek.
"nem él már az, aki megalkotta az elméletet, így egyiküknek sem sajátja"
Egyiküknek sem sajátja?
Elárulnád nekem hogylehet bármi is egy halotté?
Érdekes lenne, ha az elhalt rokonok után senkisem örökölne semmit.
"Érdekes hogy már magához az evolúció állítólagos "bizonyítékaihoz" is hit szükséges."
"tudnál mondani pár ilyet, amihez hit szükséges?"
Bocs de nemfogom annak a nevetséges elméletnek ("evolúció") az összes állítolagos bizonyítékát felsorolni.
Nemcsak pár ilyen van, hanem mindhez hit szükséges.
"most hogy ne vágjak azonnal eret, biztosra még egyszer megkérdezném: de te ez után az okfejtés alapján a teremtést azt vallod ugye?"
Hogy én miben hiszek nem tartozik senkire, főleg nem rátok.
"csak hajtogatja, csak hajtogatja..
a kezem már belefárad századszor leírni, hogy az evolúció elméletet ezzel nem teszed nevetségessé, mivel ilyen nincsen benne, ez csak "szalmabáb-érvelés" de inkább szalmabáb-mocskolódás"
"ilyen nincsen benne"
Akkor nézd mit találtam!
Ábrák, kádábrá
"Kik döntötték meg te emberszabású?"
Olvass, tanulj!
"hiába linkeled be, a kérdező szerint a tudomány maga is marhaság/megtévesztés, miért várod, hogy a közelébe menjen a tudásnak? :D"
A tudásnak?
Ezt mered te tudásnak nevezni?
"a kérdező szerint a tudomány maga is marhaság/megtévesztés"
Helyesbítek az evolúció marhaság/megtévesztés.
Az evolúció nem tudomány.
Miért akarjátok mindenáron rá erőszakolni a tudományra ezt a nevetséges elméletet?
Hogy hihetőbb legyen?
" egy halacska kimászott csökevényes kis lábaival a partra és hüllő lett belőle"
"ilyen nincsen benne"
"Akkor nézd mit találtam!"
tudom, hogy elsőre hihetetlennek hangzik, de még mindig nincs benne ilyesmi :DDDDD
ja, hogy te erre gondolsz:
"korának sekély, oxigénszegény vizes élőhelyéhez történő adaptációt mutat, mely a kétéltűek evolúciójához vezetett"
hát ez sajnos nem bibliai példázat, amit így is, meg úgy is lehet értelmezni
de hogy még nevetségesebb legyél, azért linkelek egy ma is jól látható, MEGFIGYELHETŐ, nem ELHIHETŐ dolgot:
tehát mit is tartasz nevetségesnek a Tiktaalik-ban? ha bővebben kifejtenéd kérlek
"Az evolúció nem tudomány.
Miért akarjátok mindenáron rá erőszakolni a tudományra ezt a nevetséges elméletet?"
Vicces, hogy egy takarítónő akarja megmondani, hogy mi a tudomány és mi nem az.
Inkább olvasgasd tovább az őrtornyot.
"de hogy még nevetségesebb legyél, azért linkelek egy ma is jól látható, MEGFIGYELHETŐ, nem ELHIHETŐ dolgot:
A kérdező szerint ebihalak sem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!