A vallásosok miért akarják "meggyógyítani" a homoszexuálisokat? Egyáltalán miért terjesztik azt, hogy a szexualitás akaratfüggő?
sajnos70/- ahogy az emberiség szaporodott és fog is a homoszexuálisok száma is. egyrészt mert nagyon spok olyan él aki megnősül vagy férjhez megy hogy elkerülje a megaláztatásokat-- mivel az emberi ostobaság és rosszindulat nem ismer határokat-- na persze csak ha másokat kell lehúzni, mocskolni.-
Tehát házasságban élnek és gyermeket nemzenek nem gondolva arra hogy a saját hibás kódjaikat átörökítik épp úgy mint a balkezességet a z olvasási képtelenséget és minden negatív dolgot amit általában minden ember átad az utódainak.
Vegyük például a balkezességet az olvasási képtelenséget az elmebetegségeket-- Nagyon ritka, mint a fehér holló, hogy valaki mielőtt házasságot kötne a jövendőbelijének családfáját,- annak korhadt, szuvas ágait is megkeresné--
csak az eszeveszett szerelem dühöng te az enyém én a tied.... és ami utána a nyakukba szakadhat, és esetleg boldogtalan önmagát keresgélő utódaik születhetnek, arra nem is gondolnak. Így van ez a homoszexualitás átörökítésével is.
Tehát ne akarjon senki boszorkányost játszani, mert a hibás születést csak megelőzni lehet.
A házasságban az egyik megelőzés, hogy ha gyermeket szeretnénk, akkor a férfi minél több húst fogyasszon és minimális(!) tejterméket. Tehát minél erősebb legyen az élet energiája és általa, minél erősebb, gyorsabb a spermium-- akkor a normál megtermékenyítésnél nem történik az ivarsejtek között félre vezetés.--
A nem megfelelő étkezés is okozhat hibás megtermékenyítést amikor az ivarsejtek nem azt sugározzák ki amik, hanem mást, mert csak oda cammog nagy kínnal, kifulladva és lihegve-nyögi" megérkeztem... és a petesejt befogadja a "na végre valaki," érkezettet.
73/ De miért kérdezted-- az örökletes tulajdonságokkal kapcsolatos írásom miatt?
Nem olyan vicces dolog ám, nagyon is komoly téma az örökléstan, amibe még sokkal több is tartozik sajnos!
-- még ha ma kezelni is tudják az olvasási képtelenséget-- de soha nem fog úgy olvasni, se írni úgy, mint akinek nem volt ilyen születési hibája!
Amikor veszünk egy lovat majd pároztatjuk azt a lovat, bezzeg jól megválogatjuk, hogy a legtökéletesebb kanca legyen hogy a legtökéletesebb csikó születhessen-- Nem érdekes? az emberi fajnál nem tesszük ugyan ezt!
Akkor most ki az intelligensebb faj az ember vagy az állatok, a párzás és szaporodás tekintetében? Mert az állatoknál harcolnak a hímek az utódlás jogáért és csak a domináns hím az, amelyik megtermékenyíthet!!
Az ember mit tesz, szerelembe vagy épp zsebbe" esik-- de hogy kik voltak mind két oldalon az ősök milyen betegségben szenvedtek, az mintha nem érdekelne senkit.
Én se figyeltem erre, csak a érzéseimre. Csak miután tanultam EÜ.iskolában majd láttam munkám közben, vagy az életben dolgokat akkor gondolkodtam el ezen.
Az ember felelősséggel tartozik az utódaival szemben is, hisz Ő nem akart a világra jönni, nem akart hibákkal születni erre a világra-- tehát nincs joga az embernek saját utódjára hagyni az őseinek fogyatékosságát esetleg betegségét vagy az ősei bűneit az ősei felelőtlen élete okozta beteg kódokat se!
Pl-- valakinek az őse vérbajos volt (szifiliszes) akkor az utána következő generációk hiába nem öröklik a betegséget, de a sérült kódokat igen-- eltérő orrforma, labilis idegrendszer, gyenge, korán sorvadó tüdő és amit még nem vett észre a tudomány, mert lehet van több utóhatása is.
Nem arról van szó 70/ hogy úgy, mint a tenyészállatok vagy a vadonban a domináns hímek szerint. De azért nem árt tudakozódni, megismerni azt a családot is amelyikkel esetleg szorosabb kapcsolatba lépünk-- amikor még nem tombol a szerelem.
Őszinte leszek én se vettem ezt a figyelembe amikor fiatal voltam se az első házasságomnál se a másodiknál... mindig csak a jövendőbelimet ismertem a szülőket csak az utolsó órákban lehet mondani... az első pokoli volt, épp elég negatívumot öröklött a párom...
a második esetben a világon a legcsodálatosabb párom lett, de a nagypapája ajándékokkal látta el a saját fiát, az én párom kiesett ebből az örökségből, mert ez a hiba nem mutatkozott, - de a déd-utódnál vagy is az én gyerekeknél már előjött ismét.-- bal kezesség és súlyos diszlexia. Ráadásul akkor még nem is ismerte az orvostudomány--- pontosan 7 évig tartott mire olvasni megtanítottam és írni-- közben iskolából vettem ki kétszer mert bántalmazták a kezét a balkezesség miatt, a fejét az olvasás miatt vonalzóval-egy iskola igazgatót felpasszíroztam a falra miatta....Ha még egyszer a kutyája helyet a gyerekemet bántalmazzák!
De hiába tanítottam meg mindenre, az iskola összetörte az önbizalmát. Még középiskolát is végzett-- de mind végig vele tanultam szóban-- olvas is, ír is, de csak ha muszáj.
Sajnos hasonló az átörökítés lehetősége a betegségek esetén is. ezt viszont a munkám közben tapasztaltam.
Tudod nem vagyok a múltnak híve se prűd se vaskalapos-- még is ha az én szüleim fiatalkorában és az ő szüleik életvezetését vesszük figyelembe volt annak is jó oldala, hogy meg kellett ismerni a családnak az udvarlót a famíliát, akihez majd esetleg az életét köti a fiatal-- igaz akkortájt inkább azt nézték milyen anyagi helyzetű családban él a fiatal...
Még is a megismerése a másik családnak az talán sok későbbi fájdalmat megelőzhetne.
Igazad van-- én nem azt írtam hogy balkezesség miatt ne válasszon párt- hisz az butaság és semmiség-- hanem az öröklés mintájaként írtam le, hogy mennyire ki van téve az utód az ősök "hagyatékának".
S ma már valóban ismert a diszlexia is -- tehát ilyen megalázásnak, már nem lesz kitéve egy gyermek se az iskolában, de tudod ha ma el is fogadják-- mint ahogy én is megtanítottam a gyerekem mindenre-- de tudod soha nem lesz magabiztos fiatalember.Soha nem lesz olyan írása, fogalmazása se, mint másnak-- eleve ha be kell adnia egy saját kézzel írt önéletrajzot-- akkor lemondhat eleve arról, hogy felveszik.
S valószínű hogy a homoszexuálisok épp így megszenvedik fiatal korukban a beilleszkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!