A vallásosok miért akarják "meggyógyítani" a homoszexuálisokat? Egyáltalán miért terjesztik azt, hogy a szexualitás akaratfüggő?
10:26
A diszkrimináció és a homofóbia ellen vonulnak (a módszer nem a legjobb).
A homofóbia egy nagy társadalmi probléma, ami sok homoszexuális ember életét teszi tönkre. Sokan öngyilkosak is lesznek.
1: A Tourette-szindrómának semmi köze ehhez.
2: Az akaratlan mozgások és nyögések tudtommal nem számítanak bűnnek
3: Lehet, hogy a meleg hajlam szintén akaratlan, de nem a vonzalom a bűn, hanem a cselekedet, amit már tudnak korlátozni, mert a heteróknak sem életfeltétel a szex, tehát a melegeknek sem, és a kereszténység éppen ezt próbálja meg elérni.
4: Bocs, hogy tönkreteszem az életüket, egyrészt nem kötelező elfogadniuk, másrészt hitem szerint ha ezt a 70-80 évet kibírják, akkor örökre jó lesz nekik. Nekik akarok jót, de a döntés rajtuk áll, a többi nem az én dolgom.
Mennyi idős vagy Tomi? Mert tudod a szexualitás a test-igénye-- azt meggátolni nem szabad, egészségtelen. A nőre nézve is, de a férfit tekintve hát.. öngyilkosság.
ez olyasmi tisztulás mint a "nagydolog" végzése. Próbáld ne elvégezni több napig...ugyan ez érvényes a prosztatára, majd szétdurran c..c..c
Nem ártana különválasztani a testi életet a hitrendszertől-- már azért is mert Isteni létnek nincs teste csak szellemi energia.
TEhát az életnek is van szelleme és van teste, van szellemi szükséglet és van testi szükséglet-- nem kell összekutyulni, az egyik csupán átszínezi a másikat érzésekkel, vagy érzelmekkel-- de különálló szükséglete van mindegyiknek. Bármelyik szükséget szenved azt az ÉN fejlődése, egészsége sínyli meg!
Én úgy tudom, hogy a hinduk is üldözik őket, legalábbis homoszexuális tartalmú (akár csak érzelmi szinten, szexmentesen is) filmeket vetítő mozit szétveréséről hallottam régebben.
Vallások, egyházak, mint közösségfenntartók voltak régen, és a közösségek, egyének régen sokkal közösségfüggőbbek voltak. És fontos volt, hogy a közösség ne essen szét, összetartson, így fennmaradjon. Arra gondolok, hogy ebből is eredhet a dolog, hogy a különcöket kitagadják. (Lehet puszta gőg is.)
13:15
Akkor lenne lelki betegség, ha heteroszexuális emberre rátörne ez a homoszexualitás, mint egy kór, de ez nem így megy. A melegek sosem voltak heterok. Valaki vagy ez, vagy az. Mivel nem vagy meleg, így fogalmad sincs az egészről, úgyhogy ne okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!