A vallásosok miért akarják "meggyógyítani" a homoszexuálisokat? Egyáltalán miért terjesztik azt, hogy a szexualitás akaratfüggő?
#39-esnek igaza van a legtöbb dologban. Azt nem tudom, hogy a hímivarsejtek sérülésének van e köze a szexualitáshoz, de a többiben igaza van. Aki a férfiakat szereti, az a férfiakat szereti, és a #41 is jól mondta, egy meleg nem élne boldogan egy nővel.
Pál egyszerűen elmondja mi a teendő, aki nem való házasságra, az ne házasodjon.
Nyilván akinek a házasság nem férfi és nő kapcsolata, és nem érdekli Pál, azt ez nem fogja érdekelni, de a kérdés a miértre vonatkozik.
B. E. Tomi
Azzal, hogy azt mondjátok, hogy tagadják meg magukat, ösztöneiket és éljenek magányosan pár nélkül, tönkreteszitek az életüket.
40/ írtad-"....vagy csak a te agymenésed?"
-- tanulj meg civilizált módban írni annak, aki nem bántott téged!!
Nem örülök én se, hogy vannak Mások, mert sajnos ahogy a heterok között vannak erkölcstelenek, gátlástalanok, ugyan így a Mások között is, amit megkívánnak friss fiatal húst" arra ráhajtanak.
Miből gondolom hogy van kisugárzása az ivarsejteknek?-- mert azok is atomi részecskékből épülnek fel. De hogy a gyakorlatban honnan ismerem azt elolvashatod a blogomban.
mint szülő és nagymama mindig féltettem a gyerekeimet most meg az unokáimat az ilyen barmoktól és a ragadozó pedofiloktól még inkább.
szóval ez csak a te "elméleted".. na szép. nem kéne tudományos tényként közölni.
"Nem örülök én se, hogy vannak Mások, mert sajnos ahogy a heterok között vannak erkölcstelenek, gátlástalanok, ugyan így a Mások között is, amit megkívánnak friss fiatal húst" arra ráhajtanak. "
ez meg a másik nonszensz. kevered a Másokat a pedofilokkal.
Nem kevertem senkit senkivel csak azt írtam, hogy szexuális vonatkozásban akár HETERÓ ! akár meleg ! ha gátlástalan ! és gazember hajlamai vannak ! sajnos nem különb a pedofil barmoktól! Mert nem törődnek azzal, hogy az még gyermek vagy még tapasztalatlan fiatal--így megronthatják de tönkre is tehetik lelkileg és testileg.
Tehát nem azt írtam hogy minden hetero vagy minden homo hanem egyesek, a primitív pszichopata állatok.
nekem soha nem volt bajom a Másokkal,- olvass vissza figyelmesen-- csak a gátlástalan barmokat és az agresszív orangutánokat vetem meg!
Az pedig bőven, található a hetero-k között is!
Kaptak is tőlem amikor fiatal voltam, hogy messzi ívben elkerültek miután megismerkedtek a haragommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!