Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Titeket nem zavar ez a viselke...

Titeket nem zavar ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy mostanában nagyon sok ateista jár ide okoskodni a vallásokkal és az evolúcióval kapcsolatban. A legjobb az egészben az, hogy a vallásokat csak a South Parkból ismerik az evolúciót pedig még onnan sem.

Kinek jó ez? Mire jó ez?

(ráadásul egyre több az olyan komment, hogy kinek kellene megdögölni végre). A spirituális sátánistáktól már megszoktam, de azt hittem, az ateisták ennél normálisabbak (tisztelet a rengeteg kivételnek).

Persze sok ember ír hülyeséget a nem ateisták közül is. De mi lenne, ha azért egymást nem öldökölnénk, akkor sem, ha nem értünk egyet?

A valláskritikához ajánlott ismerni legalább azt, ami kritizálunk. A kritika nem azt jelenti, hogy elmondjuk a másikat mindenféle szemét gennynek. Legalábbis szerintem.

2012. okt. 14. 16:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Én pedig kérdező azt vettem észre hogy nagyon sok bigott is idejár de még átkozni se fél a másik embert írása miatt.

egy probléma van csupán, hogy se a vallási maszlagoknak se a önmagától spontán és csak evolúcióval keletkezett az élet, de még a újabban kutyvasztott Intelligens Tervező aki iderepült a szolgáival fénylényeivel" egy idegen kozmoszból... őrületes baromság! se igaz!

Az ateista semmivel se rosszabb a vallásosoktól, hisz ő is hisz valamiben.... DE! a vallásosak se rosszabbak az ateistáknál, mert tagad olyasmit amiben nem hisz! Egy dologban viszont megegyeznek, hogy hogy mind kettő olyanban hisz, aminek semmi ésszerű magyarázata nincs! Az egyik átlépett az igazság felett a másik elszállt felette.

Van egy nagyon régi indián mondás; " Az igazság, legtöbbször a szemünk előtt van, épp azért nem vesszük észre, mert annyira természetes!"

2013. márc. 27. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!