Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Viselkedés zavar? Vagy más?

Viselkedés zavar? Vagy más?

Figyelt kérdés

Egyik ismimnek van egy westije. Tegnap kihozta, mert mutatott rajta valamit. Aztán a fegyelmező gyakorlatokra terelődött a beszélgetés.

És amikor mutatta, hogy mikre tanította meg, hát nem bírtam ki röhögés nélkül.

Ültetésnél amikor kiadja azt hogy ülj, a kutya csóválja a farkát, és amikor megdicséri a gazda, és egy simítással megerősíti a, kutya morog rá. :-D

Meg akkor is amikor csak simán meg akarja simogatni. :-D

Én egyszer simiztem meg a fejét, amikor ( mutattam hogy kell szabályosan ültetni ) leültettem, de én rám nem morgott.

Vélemények?

2011. máj. 5. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogyan morog. Lehet hogy így fejezi ki az izgalmát vagy nemtom. Mereven nézte a gazdáját,vagy nem? Mondjuk ha csóválja a farkát nem hiszem hogy gond lenne
2011. máj. 5. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb tekintélyed van, mint a gazdinak. Ami tényleg ciki őré nézve :)
2011. máj. 5. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:

:-D

Csak addig csóvál amíg kiadja, hogy ülj. Amikor simivel megerősíti hogy jó kutya, akkor morog. És amikor csak simán simogadta, a farka mereven állt, és olyan mélyről jövő morgás volt. Meg mondta a gazda, hogy volt hogy meg is harapta amikor mellé ült egyszer. :-D

Hát az agyam eldobom! Ilyen törpe hárpiát még nem láttam. :-D

2011. máj. 5. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindegy hogy morgott. Most az én kutyám is itt morog (úgy hogy rövidre is fogom a mondandót :) mert én ezt úgy hívom egyértelműen "vadulásra" hív. Itt dobálja magát, morog, játszani akar. Ugyan ez van amikor nagyon örül, vagy jót csinál. Szövegesen magyaráz nekem. Kérdezd meg róla a gazdit, hogy nem-e erről van szó esetleg.
2011. máj. 5. 18:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem gazdi mondta, hogy nem mer vele fényképezkedni, mert nem emelheti fel, nem ülhet mellé. Volt mikor megharapta.
2011. máj. 5. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!