Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha sehogy sem...

Mit tegyek, ha sehogy sem tudom elfogadni magam?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, 58 kg. Átlagos.

Az a bajom, hogy mindig más helyében akarok lenni, más helyzetét jobbnak látom, függetlenül az anyagi rétegtől. Ha szegény azért, ha gazdag azért. Ha valamit mondok, bárcsak ne mondtam volna, mert nem mindenkinek tetszik. Mindig azon gondolkodom, holnap máshogyan fogok viselkedni.

Hogyan érezhetem JÓL magam a bőrömben? Megjegyzem, az ilyen, és ehhez hasonló gondolatú embereket nem értem..

Nagyon hülye vagyok, vagy ez valami mentális zavar?

Teljesen hülye vagyok??

2012. júl. 30. 10:39
 1/4 A kérdező kommentje:
21/L
2012. júl. 30. 10:43
 2/4 anonim válasza:
100%
Nem vagy hülye!!! Milliónyi embernek ugyanez a baja rajtad kívül! Tedd maga túl a kisebbségérzeteden, ne legyél kishitű! Biztosan van egy csomó pozitív tulajdonságod, amit sokan értékelhetnének! Csak az emberek nem mondják ki! De attól még benned van, tehát a jó tulajdonságaidra koncentrálj, ha el vagy keseredve... Állítom, hogy Nálad sokkal kultúrálatlanabb és rosszabb emberek vannak a világon! Szerintem nincs baj Veled! Esetleg keress könyveket "önbizalom növelő" témában!
2012. júl. 30. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azt az egy kérdést tedd fell magadnak, hogy JÓ ember vagy? Úgy értem jóságos? Mert ha úgy érzed igen, akkor nincs mit szégyellned, bármi amit teszel, nyugodtan vállald fel, legyél büszke rá, magadra. Mindig lesznek emeberek akik furcsán néznek rád, de ez ne legyen a te gondod. Arra gondolj, hogy bármit teszel, azzal példát mutatsz, ha hibát követsz el, mások abból tanulni tudnak, és ne érezd magad rosszul, mert egyszer még meg fogják köszönni.
2012. júl. 30. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 30. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!