Titeket nem zavar ez a viselkedés?
Megfigyeltem, hogy mostanában nagyon sok ateista jár ide okoskodni a vallásokkal és az evolúcióval kapcsolatban. A legjobb az egészben az, hogy a vallásokat csak a South Parkból ismerik az evolúciót pedig még onnan sem.
Kinek jó ez? Mire jó ez?
(ráadásul egyre több az olyan komment, hogy kinek kellene megdögölni végre). A spirituális sátánistáktól már megszoktam, de azt hittem, az ateisták ennél normálisabbak (tisztelet a rengeteg kivételnek).
Persze sok ember ír hülyeséget a nem ateisták közül is. De mi lenne, ha azért egymást nem öldökölnénk, akkor sem, ha nem értünk egyet?
A valláskritikához ajánlott ismerni legalább azt, ami kritizálunk. A kritika nem azt jelenti, hogy elmondjuk a másikat mindenféle szemét gennynek. Legalábbis szerintem.
Nem a tyúk volt elöbb mert Isten kész állatokat teremtett és aztán kezdtek szaporodn.
xD
Én sem ismerem az evolúciót olyan szinten mint egy biológus.
Ha butaságot kérdezek, az általában azért van, mert tanulni szeretnék vagy biztosan kizárni xy tényt.
Nem pedig azért szoktam érdeklődni, hogy bárkit is provokálják.
Főleg nem mondom azt egy nálam "okosabb/tájékozotabb" embernek, hogy idóta/hazug stb...
Amikor pedig a Bibliát mocskolják sokan a vérfertőzés miatt és kitérek arra, hogy az evolúció mit is mond pontosan, az csak önvédelem és szintén érdeklődés.
A másik pedig, hogy biztos nem a tojás volt előbb. Mert a tojás semmiből nem jön létre. Vagy mi a tojás őse? Mindegy kinek a tojása.... A héj nélküli valami nem számít tojásnak.
"A másik pedig, hogy biztos nem a tojás volt előbb. Mert a tojás semmiből nem jön létre."
A tojás élőlényből jön létre te kis okos.
Bocsánat! Látom, hogy tyúk és tojás a téma:D
Én a tyúkban hiszek.
De ha vesszük az evolúciót, akkor meg honnantól kezdve számít valami tyúknak?
Az evolúció alapján tényleg a tojás volt előbb.
Most csak az izgalmas, hogy ha megyünk vissza az időben, akkor mi volt előbb és miért lett más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!