Evolúció tagadó keresztények! Nem gondoljátok, hogy ugyanolyan nevetségesek vagytok mint a Lapos Föld Társaság?
Istvan35
Pénzt pazarolni az oktatásodra. Az volt hülyeség.
Annak a másik kóklernek is ugyanúgy szétcincálták már az agymenéseit, mint az elsőnek (Hovind).
"te hülyevagy ha nem érted, nem az a lényeg hogy ki mondja, tökmindegy"
Akkor miért zavar téged, ha én azt mondom neked, hogy vagyok aki vagyok?
"Most ne sértdj meg de te hülyevagy ha nem érted, [...] hanem az a lényeg hogy igaz."
Igen, pontosan ez a lényeg. Nem az a baj, hogy egy lesittelt adócsaló és egy egyetemről kibukott belsőépítész hallgató mondja, hanem az, hogy amit mondanak hülyeség, de mivel a magadfajtáknak passzol a világnézetéhez, elfogadjátok, a tények meg le vannak szarva.
"egyébként a bibliában pont van is egy ilyen vers"
A bibliával érvelni egy biológiai vitában értelmetlen, mert olyan hiteltelen, mint Gyurcsány Ferenc az öszödi beszéd másnapján.
Emberek!
Hazamehetünk, a vitának vége.
Istvan35 belinkelte a perdöntő bizonyítékot.
Idézet az oldalról:
"Csak Isten rakhatta össze a Bibliát. Több mint 1600 éven keresztül írta a 66 könyvet 40 különböző szerző - és mégis mindnek egy témája van.
Ez az egyik ok, ami miatt tudjuk, hogy a Biblia Isten szava: egyetlen, egységes témája van. Mózes első könyvétől kezdve egészen a Jelenések könyvéig, a Biblia csak arról szól, hogy Isten megváltja az embert. Jézus a főszereplője!"
Ennyi. Istvan35 megcáfolta az evolúciót egyszer és mindörökre. Hiszen mindnek egy a témája.És kész. Verhetetlen bizonyíték.
:D
Tudósok tömegei gyújtanak gyertyát az evolúció emlékére a megcáfolhatatlan bizonyíték láttán. Hisz mindnek egy a témája... Biblia bizonyítva. Evolúció benne van? Nincs. Tehát nincs evolúció. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!