Szerintetek miért vonzódnak manapság többen az ezotériához, mint a hagyományos vallásokhoz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 23:52
51/55 anonim válasza:
50/50 te aztán tiszteled a másik ember hitét. És tele van a kijelentésed jóindulattal és szeretettel. Gondolom Isten sugalmazza ezeket a nemes gondolatokat... Én vagyok idióta, hogy egyáltalán elolvasom az itteni hozzászólásokat, hiszen az itt válaszolók 90százaléka ( tisztelet a kivételnek! )SZERÉNYEN Isten szócsövének képzeli magát. De ez természetesen egy hangyabokányit sem Isten gyalázás, neeeeeeem, ez az igazi böcsületes és tiszta emberhez méltó magatartás. Gratulálok! Ha Istennek ez a tetsző viselkedés, akkor én nem akarok az ő báránya lenni. És most lehet mondani, hogy megszállt a sátán meg a kígyó meg a démonok.
52/55 anonim válasza:
Utolsó honnan tudod, hogy nem a Sátán szólt hozzád?
Mert akkor jól megszivatott. Elérte, amit akart:)
53/55 anonim válasza:
" utolsó" válasza :D : onnan tudom, hogy nem a sátán szólt hozzám, hogy az én világomban nincsen sátán, se gonosz. Emberek vannak szabad akarattal, akik gyakran gonosz tetteket követnek el. És inkább elmegyek és megetetek egy éhező kutyát, mintsem vitatkozzak a vallási kérdésekről :)Amikor már az a cél, hogy egymást próbáljuk meggyőzni és nem elfogadni a véleménykülönbségeket, az már nem az én műfajom :) Béke van :) Részemről legalábbis :D
55/55 anonim válasza:
49/ Takácsné -- teljesen egyetértek a beirásoddal.
De az utánad beiró az viszont egy téveszmés elmebeteg, mert csak az hisz a sátán fogalmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!