Szerintetek miért vonzódnak manapság többen az ezotériához, mint a hagyományos vallásokhoz?
Tudod 41/ sok mindenben igazad van-- s tulajdonképpen lényegtelen ki miben hisz. Az élet olyan társasjáték ahol nincsenek győztesek, mert mindenki belehal a végén.
Nekem csak a fanatikusokkal és szélhámosokkal van bajom, mert kihasználják a hiszékeny könnyen befolyásolható embereket.
A másik amiért nem jó hogy annyi hit-marhaság beáramlott, hogy szétszakítja az embereket a különböző vallásos hit.
aztán azért nem helyes a túlzott bigottság, mert a gyerekeket is befolyásolja-- és nem lehet összeegyeztetni a mai tudással oktatott tananyaggal-- hol vagyunk már az i.e és időszámítás kezdetétől szellemileg, tudásban...
Ez a nagy szellemi különbség ártalmas lehet a tudatra-- igy nem véletlen ha sodrodnak az EZO felé vagy mindenféle jött ment beszivárgott hitközösségbe, vagy ami még rosszabb szektákba ahol szinte agymosáson esnek át a fiatalok.
Hisz a fiatalok ma sokkal többet tudnak mint a középkorban, hogy is fogadná el a hagyományos vallásokat ha azt nem igazítják a kor tudásához?
viktor közönséges vagy
44/ még hogy a vallás kihalóban? Nem vetted tán észre mennyi eszement hitközösséget alkottak már hazánkba szinte versenyeznek ki tu több embert becsábítani magához --lehet modern vallás EZO lehet beszivárgott jenki- HIT közösség lehet hindu és Jehova na és az összes amit már meg se jegyeztem hogy több mint 140 vallást jegyeztek be amit a kormány szerencsére törölt -- de már megint 14 körül van!
Hogy lehet igaz Isten úgy ha 140-150 változatban tanítják?
Ezért nem úgy kell felfogni, hogy megtiltanak neked valamit. Hanem úgy, hogy teljesen egyetértesz Istennel.
Ha én megtiltom, hogy a kútba ugorj, csak azért is bele fogsz ugrani? Ez nem buta gyerek viselkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!