Van köztetek olyan, aki nem a "hagyományos" /pl: katolikus, református/ vallásokat követi?
Én is katolikus voltam, ilyen iskolákba is jártam. Majd utána én is észrevettem benne olyan dolgokat, amik nem éppen jók, biblikusak. (én sem részletezném, felesleges)
Majd mikor megismerkedtem a leendő férjemmel, tértem át másik vallásra, az ő hatására, na meg persze azért, mert sokkal jobban érzem ott magam, és érzem Isten közelségét...stb..stb.
Szia, én keresztény vagyok volt valamennyi "hagyományos" vallásos hátterem kicsi koromtól, de az csak vallás. 18 évesen viszont megtértem és megismertem ki Jézus valójában. jelenleg a budapesti Golgota gyülekezetbe járok.
Úgy éreztem, hogy ami ott van az csak vallásosság, nem élő hit és az igazi hit istennel való élő kapcsolaton alapul nem szabályok gyűjteményén.
Itt egy jó videó a vallásosságról, nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!