Lehetek református gyermek keresztszülője, ha én katolikus vagyok?
Figyelt kérdés
Barátaink felkértek gyermekük keresztszüleinek, aki református lesz. Mi a férjemmel katolikusok vagyunk, ők pedig vegyes vallásúak (egyikük ref, a másik kat.)
Az is érdekelne, hogy "visszahívhatjuk-e" őket a mi gyermekünknek, aki viszont katolikus lesz? A válaszokat nagyon köszönöm!
2010. máj. 4. 11:49
1/5 anonim válasza:
az én gyerekeim katolikusak, de a keresztapjuk református. nálunk ebből nem volt gond. lehet hogy templomra, vagy papra válogatja. kérdezd meg a papot.
2/5 anonim válasza:
Szia
Én férjem katolikus én református vagyok a lányunk református lett a keresztapja református a keresztanyja evangélikus.
Katolikusok kicsit szigorúbbak sok dologba,de én nem hinném,hogy majd fordított esetbe nagy gondok lennének ebből.
3/5 anonim válasza:
Én meg se vagyok keresztelve és úgy lettem keresztszülő katolikus templomba.
4/5 anonim válasza:
igen.
én is ilyen keresztszülő vagyok
5/5 anonim válasza:
A reformátusok keresztelkednek?
Nekem apa, mamám apa húga református, anya katolikus én is. Esküvőjük katolikus templomban volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!