Van olyan keresztény, akit ez a videó képes meggyőzni, hogy mesében hisznek vagy tudják hogy mese és ettől függetlenül hiszenk?

Szia !
Leírom a természetfeletti megtapasztalásaimat:
Ez nem evolúció ez a valóság és Igazság !
Megtértem, újjászülettem víztől betöltekeztem Szent Lélekkel, közösségbe kerültem Istennel Jézus által Isten gyermeke lettem naponta közösségbe vagyok vele.
Életre keltette szellememet, begyógyította a lelki sebeket, sérüléseket az életembe.
Nem vagyok depressziós, megkeseredett, nem morgolódok-irigykedek másokra ha több javaik vannak nem vagyok életunt nem járok pszichológushoz nem szedek antidepresszánsokat hogy jobb legyen a hangulatom
van egy reménységem Jézus !
Békesség és öröm van a belsőben
A testemen is tapasztaltam gyógyító erejét amikor kificamodott a vállam, helyretette egy másik esetben komoly lázas állapotba kerültem majd,imádkoztam elhagyott a láz mindkét esetben Jézus állított helyre nem az evolúció
Jézustól kértem segítséget nem az evolúciótól !
Évek óta nem voltam táppénzem és semmi komolyabb egészségi problémám nem volt, megszabadított a rendszeres fejfájástól éveken keresztül szednem kelet Algopyrint mikor előjöttek a migrének miután megtanultam megbocsájtani és nem morgolódni másokra eltűnt az életemből !
Egészségben tartja a testemet is ezek az Megváltás részei a Bibliában az Igében ez van.
Jézus Krisztus valóságos személy megtalálható ma is.
Shalom.

Ugye, csak viccelsz, kérdező?
Ennek a filmnek léteznek ám kritikái is...
Ez pl. egy 2008-as kritika, olvasd el:
A lényeg az 1. oldalon kezdődik, és a 22. oldal végéig tart. :D
"Nincs még eleged abból, hogy folyamatosan provokálod a keresztényeket?" Nem szoktam. A mostani kivételes alakalom :)
Mimcs semmibajom velük, csak nem értem őket.

Az a kritika ugyanakkora baromság, mint a film. De már egyszer leírtam.
A rómaiak igenis politikai és gazdasági célokkal vették fel a kereszténységet, ugyanis már a Birodalomban annyira elterjedt vallássá vált, hogy többé nem lett volna értelme üldöztetni, császár ide, császár oda.
Constantinus ---> google
kereszténység története ---> google
Mitrász/Jézus/Hórusz pedig egybeolvadással hozta létre az újszövetség mitikus karakterét és történeteit.
A többi része meg hablaty, hisz a kritika írója is csak a maga változatát írja le a Bibliáról. Épp ezért hiteltelen az egész, nem ír konkrét dolgokat és pont ezért nyelik be annyian, mint kacsa a nokedlit.

Kedves kérdező, ha nem baj, nem nézem meg még egyszer ezt a gagyi filmet. Ha valami meggyőz, az nem ez lesz. Sokat foglalkoztam vallásokkal és mitológiával és ez tele van csúsztatásokkal és hazugságokkal. Innentől kezdve értékét veszíti.
Freya

Szerintem nem. Mert oket egyszeruen a kozosseguk vezeti...
Egyebkent itt van a hang forrasa ... http://www.youtube.com/watch?v=6RT6rL2UroE
itt meg ami neked kell csak az ...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!