Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van olyan keresztény, akit ez...

Van olyan keresztény, akit ez a videó képes meggyőzni, hogy mesében hisznek vagy tudják hogy mese és ettől függetlenül hiszenk?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ETy6KHfNaIk

10-40 perc közötti rész a lényeg!

2012. júl. 22. 18:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező! Ha mesében hinnék, meggyőzne! De mivel nem mesében hiszek, így nincs az a videó, mely meg tudna győzni. Ha tapasztalnád nap mint nap az urat, kit tapasztalunk, nem mondanál marhaságokat. Sajnos ez a nagy nyomorúság, az elhitetés időszaka, melynek el kellett jönnie a világra. Krisztus óvva intett minket, hogy el ne hitessenek bennünket. Vigyáznunk kell. Aki Krisztusé, azt Krisztus nem engedi magától el. Isten az anyjának méhétől választotta el a kiválasztottakat. Mit tehetsz te balga, Isten akaratával szemben? Nevetséges videókat mutogatsz, és az evolúciós vallást emlegeted? Ostobaság, ha tudnád, hogy mennyire!
2012. júl. 22. 19:45
 12/37 anonim ***** válasza:
46%

Szia !

Leírom a természetfeletti megtapasztalásaimat:

Ez nem evolúció ez a valóság és Igazság !

Megtértem, újjászülettem víztől betöltekeztem Szent Lélekkel, közösségbe kerültem Istennel Jézus által Isten gyermeke lettem naponta közösségbe vagyok vele.

Életre keltette szellememet, begyógyította a lelki sebeket, sérüléseket az életembe.

Nem vagyok depressziós, megkeseredett, nem morgolódok-irigykedek másokra ha több javaik vannak nem vagyok életunt nem járok pszichológushoz nem szedek antidepresszánsokat hogy jobb legyen a hangulatom

van egy reménységem Jézus !

Békesség és öröm van a belsőben

A testemen is tapasztaltam gyógyító erejét amikor kificamodott a vállam, helyretette egy másik esetben komoly lázas állapotba kerültem majd,imádkoztam elhagyott a láz mindkét esetben Jézus állított helyre nem az evolúció

Jézustól kértem segítséget nem az evolúciótól !

Évek óta nem voltam táppénzem és semmi komolyabb egészségi problémám nem volt, megszabadított a rendszeres fejfájástól éveken keresztül szednem kelet Algopyrint mikor előjöttek a migrének miután megtanultam megbocsájtani és nem morgolódni másokra eltűnt az életemből !

Egészségben tartja a testemet is ezek az Megváltás részei a Bibliában az Igében ez van.

Jézus Krisztus valóságos személy megtalálható ma is.

Shalom.

2012. júl. 22. 20:03
 13/37 anonim ***** válasza:
94%
Nincs még eleged abból, hogy folyamatosan provokálod a keresztényeket?
2012. júl. 22. 20:10
 14/37 anonim ***** válasza:
81%

Ugye, csak viccelsz, kérdező?

Ennek a filmnek léteznek ám kritikái is...

Ez pl. egy 2008-as kritika, olvasd el:

[link]

A lényeg az 1. oldalon kezdődik, és a 22. oldal végéig tart. :D

2012. júl. 22. 20:46
 15/37 A kérdező kommentje:

"Nincs még eleged abból, hogy folyamatosan provokálod a keresztényeket?" Nem szoktam. A mostani kivételes alakalom :)

Mimcs semmibajom velük, csak nem értem őket.

2012. júl. 22. 21:04
 16/37 anonim ***** válasza:
42%

Az a kritika ugyanakkora baromság, mint a film. De már egyszer leírtam.

A rómaiak igenis politikai és gazdasági célokkal vették fel a kereszténységet, ugyanis már a Birodalomban annyira elterjedt vallássá vált, hogy többé nem lett volna értelme üldöztetni, császár ide, császár oda.

Constantinus ---> google

kereszténység története ---> google

Mitrász/Jézus/Hórusz pedig egybeolvadással hozta létre az újszövetség mitikus karakterét és történeteit.

A többi része meg hablaty, hisz a kritika írója is csak a maga változatát írja le a Bibliáról. Épp ezért hiteltelen az egész, nem ír konkrét dolgokat és pont ezért nyelik be annyian, mint kacsa a nokedlit.

2012. júl. 22. 21:35
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ha nem baj, nem nézem meg még egyszer ezt a gagyi filmet. Ha valami meggyőz, az nem ez lesz. Sokat foglalkoztam vallásokkal és mitológiával és ez tele van csúsztatásokkal és hazugságokkal. Innentől kezdve értékét veszíti.

Freya

2012. júl. 22. 21:58
 18/37 Sághegyi Csaba ***** válasza:
3. vagyok. Örülök, hogy utánanézel. Magam is ezt tettem, mert ha ez igaz, akkor felül kéne vizsgálnom a hitemet. Nos, a linkeket nem mentettem le, keresgéléshez meg lusta vagyok most (ezt te is megteheted), de az egyetlen igazság, ami a filmben előfordul, hogy Mitráról vannak olyan mítoszok, miszerint szűztől született. A többi, azon mítoszok szerint, amiket találtam a mítikus személyekről tényleg egyszerű hazugság. Meg fogod magad is látni :)
2012. júl. 22. 22:48
 19/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Mert oket egyszeruen a kozosseguk vezeti...

Egyebkent itt van a hang forrasa ... http://www.youtube.com/watch?v=6RT6rL2UroE

itt meg ami neked kell csak az ...

http://www.youtube.com/watch?v=K9JjgRi7BFw

2012. júl. 22. 23:32
 20/37 anonim ***** válasza:
16%
Egyebkent a keresztenyeket egy papai mondaton at lehet jol megerteni. "Ertem en hogy goz gep! De hat mi hajtja ?"
2012. júl. 23. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!