Mit gondolnak az ateisták a sátánizmusról?
Hogy egy vallas. De kb ugyanolyan mint a keresztenyseg. Ugyanolyan emberek uzik. Ertelmetlen ido pazarlas.
Foxtrot Unicorn
/pc mode off/
hülyegyerek pózerek.
/pc mode on/
Fura, de létezik "Ateista sátánizmus".
Amúgy szerintem 90%-ban csak divatból gyakorolják, ahogy pl. az emo stílust.
de honnan tudjátok h káros?!
utána néztetek valaha a tanításaiknak?
vagy csak mindenre rávágjátok h nem mint a birkák?
ezt főleg azoktól kérdezem, akik csak kritizálni tudnak másokat de gondolkodni nem
harmadik valászolo! te milyen jogon nevezel engem judas trollnak?
biztos neked is atmostak a keresztenyek a pici agyad mindenféle ostobasággal
olvassatok el! es gondolkodjatok el rajta!
legalabb ti akik szabadgondolkodónak nevezitek magatokat
becsaptak titeket, spiritualisan teljesen hazavagtak!!!!
a keresztenyseget azert hoztak letre h az igaz vallástól eltéritsenek!!! nagyon ügyesen csinaltak, hisz mar semmiben sem vagytok kepesek hinni. csak annyit kerek h olvassatok el! a tudomany is be fogja bizonyitani h leteznek felsobb erok!!! szerintetek minek koszonhetoek olyan gyógyulasok melyeket az orvosok sem tudnak megmagyarazni?
te feltettél egy kérdést ő elmondta a véleményét.
de amúgy azon kívül hogy lehordhass mindenkit aki szerint ennek a vallásnak ugyanúgy nincs értelme mint a többinek volt valami értelme feltenni ezt a kérdést?
ez egy olyan vallás amire a világ nagy része rossz szemmel néz tehát ha te is használtad volna a "pici agyad" rájöhettél volna hogy nem fogsz olyan választ kapni hogy "ó én teljesen egyetértek a sátánistákkal, ez a legigazabb és legjobb vallás" így viszont nem kéne megsértődni és lebirkázni azt aki nem ért egyet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!