Mi az, amit egy vallásban, vagy a vallásokban a legrosszabbnak, legpusztítóbbnak gondoltok?
Te beteg vagy! Mit jehovázol itt te szerencsétlen?
Te bele vagy őrülve a vallásodba, igazi fanatikusként gyűlölködsz. Csak arra kérlek ne itt. Nem hiszem, hogy minden keresztény olyan mint te, de hogy ezzel a produkcióddal teljesen lejáratod őket, az biztos!
Nekem nincs sok közöm a szervezett valláshoz, a kérdésem pedig világos volt. A válaszokat a többiektől vártam, ugye ez még neked is világos? Vagy nem?
Jaj, akkor sajnálom, nem tudok mindenkinek a szintjére sűjjedni, ennek vannak szakértői, talán egy jó gyógypedagógus?
"nem tudok mindenkinek a szintjére sűjjedni"
"sűjjedni"
Esetleg kijárhatnád az általános iskola alsó tagozatát, és akkor megtanulsz helyesen írni magyarul.
Bizony! Elírtam! Képzeld el! Én sem tudhatok mindent.
És te, nem találtál más fogást?
Te biztosan mindent tudsz, igaz?
A csordaszellem. Ezek az emberek mindenképpen tartozni akarnak valahova, és amikor megtalálják a helyüket, eléggé elvakulnak. Még ha nem fanatikus hívők, akkor is eszerint élik az életüket. Nem élhetik ki magukat, kárhozattal, rossz újjászületéssel meg ilyesmikkel riogatják őket. Agymosás. De a legrosszabb az a hit félremagyarázása, ami már nagyon régóta folyik pl. a muzulmánoknál. Ostoba fundamentalisták félremagyarázzák az egész Koránt.
Én ilyen hülyeségekből nem kérek...
Amiket én a legrosszabbnak gondolok:
-erőszakos vagy kéretlen hittérítés
-eszmék miatti háborúk
-maguk piedesztálra emelése, és a többi vallás hívőinek degradálása és minden hülyeségre azt mondani, hogy bűn, csak azért, mert nem olyanok, mint ők... és erre "jogalapot" is adnak a feltétlen híveknek, pedig nem is lehetne rá hivatkozni
Csak az "-erőszakos vagy kéretlen hittérítés" érdekelne engem. Mit értesz ez alatt? Van ilyen egy "demokratikus" társadalomban? Most megint a Jehovásokra gondolsz?
Ők kit "erőszakolnak" meg a hitükkel? Vagy hogyan lehet "kéretlenül" hit-téríteni? Én nem tudom mire gondoltok, de nem hinném, hogy bizonyítható az, amire céloztok.
Mert ugye arra mindenkinek joga van, hogy elmondja másoknak a meggyőződését, világnézetét vagy hitét. Itt is ezt teszitek ti is. Nem is mindenki építő jellegű és mégis "toleránsok" vagyunk vele. De azért nem látom be, hogy a Jehovisták lennének a fekete bárány, főleg nem a kereszténység többi része mellett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!