Hívők! Ha az új Föld annyira csudijó lesz, akkor miért nem mentek át az összes piros lámpán? Szerintem az Úristen nem fog ezért elítélni.
Hol hallottál ilyet, hogy új Föld?
Egyébként ha átmennek a piroson, biztos vagy benne, hogy ők halnak bele?
Mi a helyzet akkor, amikor te téblábolsz át zebrán zöldnél bunkofont nyomkodva?
Én úgy tudom igen.
Szerintük, és az Újvilág ferdítés szerint mindenki aludni fog a feltámadásig, aztán a hitetlenek megsemmisültek örökre, a Jehova tanúi pedig feltámadnak, de nem a Mennybe kerülnek, mert az ember nem mennyei lény... Hanem egy új Földre!
Szia
Bizonyára félreértetted amit a Tanúk mondtak neked.
Az "új föld" nem azt jelenti, hogy Isten egy másik földet fog létrehozni.
Hanem a jelenlegit fogják azok örökölni, akik arra méltóak.
Azt pedig hogy csak Jehova Tanúi fognak ott lenni, erről nem ír a Biblia, mert olyanok is feltámadnak akik nem ismerték Istent, és nem volt lehetőségük megismerni Isten igazságát.
Őket nevezi Isten "igazságtalanoknak", vagy más fordítás szerint "gonoszoknak".
A piros lámpán pedig azért nem lehet átmenni, mert az egy törvény, amit bekellene tartani mindenkinek. Isten nem mondta, hogy a népének úgy kell meghalnia, hogy megszegik azokat a törvényeket, amiket bekell tartani.
A feltámadásig pedig mindenki "alszik", vagy is a nemlétezés állapotában van. Kivéve azokat, akikkel Jézus szövetséget köt arra, hogy legyenek Királyai és papjai Istennek a Földön maradottakon, az ezer év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!