Csinaltam tegnap egy terhességi tesztet mivel nagyon annak a jelei vannak mar több mint egy hete hogy terhes lettem de a teszt eredményén nem tudok eligazodni az egyik csík piros a masik meg épp hogy látszik szerintettek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 08:42
2/13 anonim válasza:
Segítek eligazodni.
1 piros csík: negatív (terhesség nem kimutatható)
2 piros csík: pozitív (van terhesség)
A halvány piros csík is számít. A "valami látszik, ha éppen úgy forgatom a papírt, és nagyon rásüt a nap" nem számít.
3/13 anonim válasza:
Nekem a menzi előtt 4. napon a 10 es clear blue volt nagyon halvány. Következő nap kicsit erősebb. Tegnap meg ma csináltam digitálisat mind a kettő pozi lett. :) Ha ott az elszíneződött csík, de halvány, akkor is ott van csak még kicsi a HCG szintje valószínűleg. Mikorra nem várod? Reggeli vizeletből csináltad?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem reggelibol csinaltam azaz 2-t csinaltam mind a kettő halvány volt épp alig latszott az egyiken megmaradt a csik a másikon mint ha éltünt volna holnapra várom a nem vártat !!! Reménykedem hogy tenyleg pozi lessz de parázok is hogy megjön mivel szeretnék nagyon
2021. márc. 19. 09:20
5/13 anonim válasza:
www.kepkuldes.com csatolj képet, mert anélkül nem látjuk, nem tudunk rá mit mondani.
6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom csatolni a képet de csak még anyit szeretnék kérdezni hogy mikor a legideálisabb csinálni még egy tesztett ha holnapra várom a nemvártat .. És akor az a halovány is csík❤😍
2021. márc. 19. 12:35
7/13 anonim válasza:
Pedig nem egy atomfizika...
Nyilván reggeli első a legideálisabb, de ha az ilyen alapvető dolgokat nem tudod biztos most van itt az ideje a gyerekvállalásnak?
8/13 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de én nem azért irtam ide hogy leócsmárolj első gyermekemről van szó még nem dicsekedtem vele senkinek semm !!! Ezert szerettem volna első sorban itt kérdezni hogy ne kergessek hiuábrádott... Hidd el elég érett vagyok csak tanácstalan mert még a páromnak sem emlitettem mivel keményen dolgozik és csak hétvégén jár haza.... Nem kértem kritizálást ..!!!
2021. márc. 19. 12:55
9/13 anonim válasza:
De ezek mind benne vannak a teszt használati utasításában. Azt olvasd el alaposan. Az lenne a jó, hogy ne menet közben kelljen kérdezned a terhességgel és a gyerekvállalással járó alapvető kérdésekről (a teszt értelmezése tényleg nagyon, nagyon alapvető dolog), hanem már előre tudd a fontos dolgokat. Mert pl. a 12. héten már késő megkérdezni, hogy mikor és hová is kell menned 12. heti uh-ra. Ezekre a dolgokra előre fel kell készülni. A teszt használati utasításának az elolvasása egy ilyen dolog. Az alapján tényleg teljesen egyértelmű.
10/13 anonim válasza:
Holnap reggeliből ( nem várt napján) már bármelyik teszt kimutatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!