Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek lehetek terhes?

Szerintettek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Szept 10-én voltam utoljára a férjemmel. Szedek fogamzásgátlót már nyolc éve és még is jött rendesen, időben.

De! Kb másfél hete a mellbimbóm felett érzékenyebb, mind a két mellem és esetenként van hőemelkedésem (bár szerintem egy enyhe belgyulladas miatt). Csináltam teszteket és mind - lett. De mégis aggaszt a mellfajdalom :(

2019. okt. 5. 19:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szedsz fogamzásgátlót,megjött,negatív lett a teszt.Milyen egyértelmű dolog kell még ahhoz,hogy ne terhességre gyanakodj?

Menj el mammográfiára

2019. okt. 5. 19:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A mellfájdalom inkább a gyógyszer mellékhatása lehet.
2019. okt. 5. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mammográfiát javaslom én is.
2019. okt. 5. 22:02
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem szoktam kommentet írni, de te komolyan gondoltad ezt a kérdést??? Szerinted ha megjön, akkor terhes vagy? Terhesség alatt nem menstruál senkit! Negatív a teszt és úgy gondolod egy kis mellfájdalom miatt terhes vagy? Bocsi, ugye nem gondoltad hogy megerősítünk abban, hogy terhes vagy?
2019. okt. 5. 23:05
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

"Nem szoktam kommentet írni, de te komolyan gondoltad ezt a kérdést??? Szerinted ha megjön, akkor terhes vagy? Terhesség alatt nem menstruál senkit!"

Nagy tévedésben van, igen sok nönek van a terhessége elsö hónapjaiban (van, akinek végig) vérzése, és sokan éppen ezért nem ismerik fel idöben a terhességet. Ilyet kategórikusan kijelenteni nagyfokú ostobaságra vall.

2019. okt. 6. 08:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5: de a kérdezőben erősíteni, hogy menstruáció meg negatív teszt mellett még lehet terhes, még nagyobb ostobaság.
2019. okt. 6. 08:54
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
5! Terhes vagyok, nem véreztem. Egyik ismim sem. Negatív a teszt, megjött neki rendesen. Szerintem ezek egyértelmű jelek. Ha valaki terhes és annyit vérez mint menstruáció alatt, az nagy baj. Írta több tesztet is csinált. Egy parás nő. Ennyi. Arra várt hogy megerősítsük. Bocsi hogy én nem hiszek a terhesség alatti menstruációs verzesben.
2019. okt. 6. 09:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Más is csinál mellfájdalmat, nem csak a terhesség.
2019. okt. 6. 09:38
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Terhesség alatt nincs menstruáció. Vérzés van, de a kettő nem ugyan az. És a terhesség alatti vérzés nem normális. Menstruációkor leválik az egész méhnyálkahártya, vinné magával a terhességet is. Terhesség alatti vérzés rengeteg mindentől lehet, kialakulhat vérrög a beágyazódás helyének környékén vagy máshol, hüvelyi eredetű vérzés is előfordulhat, hormonális eredetű vérzés, ami nem feltétlen jár a teljes méh vérzésével, fertőzés, mióma, hevesebb szex, vetélés, a méhszáj vérzése, stb. Folyamatos vérzés mellet nincs egészséges terhesség, olyankor veszélyeztetett terhesek a kismamák, sokszor kell kórházba feküdniük. Rendszeres időközönként, a menstruáció időpontjában jelentkező menstruációs vérzés terhesen nem létezik, ezt jó lenne elfelejteni és felfogni végre! A kérdező meg csak szimplán beteg, akit sem a negatív tesztek, sem a fogamzásgátló, sem a menstruációja nem győzött meg arról, hogy nem terhes.
2019. okt. 6. 10:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem, negatív teszt mellett nem terhes vagy, csak nagyon az akarsz lenni, ergo beképzeled magadnak a tüneteket - csak a szokásos... na lehet lepontozni ;)
2019. okt. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!