Terhes vagyok? Lehetek-e az?
0.74-7 között van a Pearl-indexe, ami egyáltalán nem rossz. Sok múlik azon, hogy kivárják-e 10 perc hatóidőt, és a szappan rontja a hatékonyságát. Ezeket nem viccből írják ám a tájékoztatóba!
Egy "pharmatex-babát" nem ismerek, csak a neten olvastam erről, laikusoktól, hogy ők már hallottak olyanról, aki tud olyat, aki így esett teherbe.
Te ismersz ilyet?
Olyat viszont ismerek, aki fogamzásgátló mellett esett teherbe, és nem is egyet. Mégis él az a nézet, hogy a legbiztonságosabb védekezés.
Kérdező: erős vérzés mellett egész biztosan nem vagy terhes. De ha ennyire parázol, akkor csinálj egy terhességi tesztet.
A Pharmatex mellé pedig kezd el figyelni a peteérésed, jegyezd a ciklusod egy applikáción is, és a termékeny napokon használjatok mellé/helyette óvszert is.
Elmondom neked az én sztorimat. Igen nekem volt egy vérzésem még mikor már bent volt a baba. Pontosan időre jött DE csak 3 napig tartott és nem is volt erős. Kb félidőben fogadhatott a baba, mert az tuti hogy peteéréskor voltunk együtt.
Így hogy menzesz előtt egy nappal voltatok együtt és utána erős vérzésed volt nem hiszem hogy baba lenne. Nincs hol megtapadnia.
Menzesz előtt 1 nappal történt aktus esetén az aktuális vérzés még nem fog kimaradni. Mire beágyazódásra kerül a sor (7-10 nap), addigra már el is múlik, tehát van hol megtapadni.
Pharmatexben jól teszed, ha nem bízol, válassz más módszert. Én akkor használtam (jól, mert nem kezdő tini voltam már akkor sem) pár alkalommal mikor még nagyon új dolog volt (majdnem 20 éve), abortusz lett a vége. Soha többet nem használtam és a lányaimnak sem fogom ajánlani, semmilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!