Bárányka25 kérdése:
Kb egy hónapja hagytam abba fogit, azóta párszor voltunk együtt a párommal, tnap kellett volna megjönnie, de semmi csak fehèr krèmes folyás, lehetek szerintet lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 11:09
1/9 anonim válasza:
Pár nap múlva csinálj egy tesztet,aztán kiderül.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,majd csinálok remèlem poztîv lesz.
2018. márc. 30. 12:06
3/9 anonim válasza:
En decemberbe hagytam abba azota probalkozunk. Gyogyszer abbahagyasa utan nem fog megjonni pont 28 napra. Nekem 45 napra jott meg mai napig. Kb 10ezer ftot koltottem tesztekre mikor kesett ugye a 28 naphoz viszonyítva mind negativ :(
4/9 anonim válasza:
Ezt sajnos nem lehet tudni. Nekem gyógyszer után már a normális menstruációm nem jött meg, mert rögtön terhes lettem. Szerintem ha az alap ciklushosszt vesszük figyelembe, mondjuk 28 napot akkor én 35.napnál előbb nem tesztelnék, ahogy nem is teszteltem:).
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,jövőhèten tesztelek aztán majd meglátjuk.addig is remènykedem.
2018. márc. 30. 13:00
6/9 anonim válasza:
Múlt hónapban nekem is késett pár napot, és fehér krémes folyásom is volt, de aztán megjött. De ez csak az én tapasztalatom, te ettől még lehetsz terhes.
7/9 anonim válasza:
Fogi.. 😱... Kiégtem.. milyen becézés jön még??...
Lehetsz terhes, sőt azt mondják a "fogi" abbshagyása után közvetlenül könnyebb teherbe esni.
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma teszteltem és pozitîv lett.
2018. ápr. 3. 08:46
9/9 A kérdező kommentje:
Igaz csak halványan de ott a második xsík😊
2018. ápr. 3. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!