Szerintettek terhes lehetek ha januar15-19volt menstrualci es 31. volt egy kis vér a bugyin?
7,5éves fiam van :)
Meg volt egy elhalt terhességem :/
A fiamnál 2009.08.19-én menszi 1.napja, 2009.11.06-án 10+3 terhesség. 23-24-én voltunk együtt párommal. Utána később,mert messze dolgozott.
Az elhalt terhességemnél 2015.11.17-én jött meg, 2015.12.30-án 5+6 terhesség. 19-én voltunk együtt a párommal.
Most is tervezünk babát, jan 24-én jött meg,mondta is az orvosom 29-én,h ma még tüszőrepedés, együtt is voltunk párommal.
Tehát nagykönyv szerint van csak a ciklus 14 napján ovu, nekünk sokáig nem jött össze a baba. Az elhalt terhességemnél, egyből összejött a baba. Reméljük most is.
Nem szabad csak a 14.napra gondolni, látjátok nekem se jött akkor össze.
E.
Utolsó vagyok. Értelmesen fogalmaztam :)
Amikor leírtam,h mikor voltunk együtt az a menszi utáni napok (23-24 és a 19-e), látjátok,h vagy még éppen meg volt,vagy egyből utána. A fiamnál egyáltalán nem sejtettük. A 2.terhességemnél kifejezetten arra az időre koncentráltunk, össze is jött egyből.
Remélem érthetőbben megfogalmaztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!