Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A zsidók kezdik az összes...

A zsidók kezdik az összes háborút?

Figyelt kérdés

hol erre a bizonyiték?

ki találta ezt ki?

honnét ered ez?

2012. máj. 21. 03:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

@ 62 %-os válaszoló:

Eddig semmilyen bizonyítékot nem hoztál az állításaid alátámasztására, úgyhogy ez így nagyon gyenge. Így nagyon úgy tűnik, hogy csak alaptalanul rágalmazol, és másokat nézel madárnak. Írni pedig bármit lehet, mint köztudott...

Úgyhogy szerintem te irányítod a háttérből az egész rendszert a haverjaiddal, és ezekkel a válaszokkal, a másokra mutogatással csak el akarod terelni a figyelmet a tevékenységetekről. :D

2012. jún. 5. 00:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Keress rá youtube-on az új világrend-re. Meg fog változni a véleményed. Ennél többet nem írok, mert felesleges. Akit érdekel utánanéz. Aztán nekem ad majd igazat.
2012. jún. 6. 16:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Láttam már egy rakás ilyen videót, nem kérek többet, köszönöm. Igazán szörnyűnek találom, hogy sokan elhiszik az ilyesmiket, és ezért egész életükben rettegnek és / vagy gyűlölködnek.

Mivel le merném fogadni, hogy bele sem néztél a linkbe, amit az előző oldalon bemásoltam, így ismét szíves figyelmedbe ajánlom:

[link]

Csak néhány összeesküvés-elméletről olvass egy kicsit legalább. Próbáld meg. :)

2012. jún. 10. 21:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm, el fogom olvasni. De ennek ellenére sajnos, sok a jel :S
2012. jún. 10. 23:57
 25/27 anonim ***** válasza:

Szívesen. :)

Persze megértelek valahol, de hidd el nekem, hogy egyesek túl komolyan vesznek minden véletlen összefüggést, ill. ott is összefüggéseket látnak, ahol nincs. Ez amúgy pszichiátriai kórkép. Szóval, ezek az emberek képesek annyira belemerülni, hogy - akár teljesen jó szándékkal is, de - terjesztik ezeket az elmeszüleményeket írott formában vagy videón. Pl. van egy bizonyos piros pirula projekt a YouTube-on, már egyszerűen fizikai fájdalmat okoz, amikor belefutok egy-egy videójába... Szoktak néha kérdezősködni ezekről itt, a GYK-n is, a válaszolók szinte egyöntetűen ájuldoznak...

Szóval a lényeg: ne parázz, hanem tájékozódj a másik oldalról is. Jó olvasást. :)

2012. jún. 11. 00:07
 26/27 anonim ***** válasza:

@ 24:

Nos, olvastál már valami érdekeset az elmúlt öt napban?

És megnyugtatott? Remélem, igen. :)

2012. jún. 15. 15:01
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

bizonyos elméletek szerint van egy egyiptomi eredetű okkult papi réteg, aki a zsidókat traumatizálta a múlt időben (többek között a totálisan elgépiesített "vallással") és önmaga előtt tolja, pajzsnak használja őket

Mósze egy egyiptomi gyilkos pap lehetett, talán fáraó (=istenkirály).

(egy bukott Héliupoliszi pap, ismerte az összes atlantiszi jellegű tudást)

A sivatagban traumatizálta (és programozta) a szedett-vedett népet.

Egy érdekesség:

(és Áron botja megette az övéiket : kései betoldás; máshogyan értendő, mint ahogyan az ember elsőre gondolná)

2012. aug. 13. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!