Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A zsidók kezdik az összes...

A zsidók kezdik az összes háborút?

Figyelt kérdés

hol erre a bizonyiték?

ki találta ezt ki?

honnét ered ez?

2012. máj. 21. 03:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%
Mi nem vagyunk olyanok, minket nem kizárólag a pénz irányít. Olyan szinten betegek, hogy államoknak adnak kölcsön, azokat évtizedeken keresztül adóztatják, amiből megszedik magukat, de nem lépnek vissza, hanem tovább nyomulnak, hiába ők a leggazdagabbak a világon, nekik még-még több pénz kell. Ráadásul őket úgy nevelik születésük óta, hogy ők a kiválaszt nép és ebben a szellemben élik életüket, ezért ragaszkodnak a hatalmukhoz, holott ugyanolyan nép mint a többi. Mi is ugyanolyan nép vagyunk mint a többi. Csupán önállóságot szeretnénk MAGUNK felett. Nem más népek felett (ahogy ők teszik), hanem MAGUNK felett. Sajnos minket ők irányítanak, Magyarországot sajnos nem Magyarok irányítják. Mi önmagunkat szeretnénk kontrollálni és nem más népeket, akikhez semmi közünk.
2012. máj. 22. 18:44
 12/27 anonim ***** válasza:

"A tábornok elhúzta ujjait a homloka előtt, hogy népiesen jelezzen egy szomorú elmegyógyászati diagnózist." (Rejtő Jenő: A tizennégykarátos autó)

Az összeesküvés-elméletek híveinek figyelmébe:

[link]

Jó olvasást. :)

2012. máj. 22. 23:13
 13/27 anonim válasza:
2012. jún. 3. 12:54
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Aki szerint ártatlanok az is bedőlt az agymosásuknak. Irányítható droidokká váltatok és még csak nem is tudtok róla!

Gratulálok nektek! Ők győztek!

2012. jún. 3. 15:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Te pedig paranoiás vagy.
2012. jún. 3. 15:38
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Benne van a válaszomban, hogy mivé lettetek. Ha engem egy droid paranoiásnak nevez, annak sajnos nem tudok igazat adni. Elnézést a kifejezésért, nem akarok bántani senkit, nem tehettek róla. Olvassatok utána és felnyílik a szemetek. Egykor én is úgy voltam mint most ti, sőt, szerettem őket.
2012. jún. 3. 15:44
 17/27 anonim ***** válasza:
És konkrétan KIBEN csalódtál?
2012. jún. 3. 16:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
A vezetőségben, ahol elvárják, hogy mi legyünk értük, holott ők nekik kellene értünk lenniük. Szánalmas, hogy a vízért fizetni kell. Konkrétan a vízért(!). Ha nem tudnátok az is el lett adva a zsidóknak és Magyarország ivóvízkészletével kereskednek. Vannak országok, ahol a víz ingyenes, csak csatornadíj van, meg munkadíj. Lehetne még a végtelenségig írni, de ez egy nagyon komplex és bonyolult hálózat. Olvassatok utána, amíg ezt nem teszitek, nem fogjátok megérteni.
2012. jún. 3. 16:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Szóval csak semmi konkrét. Még csak véletlenül se. Gratulálok!
2012. jún. 3. 17:25
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ottvan, hogy a zsidóké az ivóvizünk. Ez nem elég konkrét? Nem fogok mindent leírni, ti is utána tudtok járni ha akartok. Azt meg ne várjátok, hogy én nyissam fel a szemetek mert akkor nem fogjátok elhinni. Számotokra ami a megszokotton kívül esik az hazugság. Szóval ez is. Nektek kell megtenni a lépést, hogy felnyíljon a szemetek.
2012. jún. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!