Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A zsidók kezdik az összes...

A zsidók kezdik az összes háborút?

Figyelt kérdés

hol erre a bizonyiték?

ki találta ezt ki?

honnét ered ez?

2012. máj. 21. 03:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. máj. 21. 07:52
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme a kérdésnek. Nem ők kezdik. Ilyen alapon az összes valaha volt ország királya/kormánya stb. mind zsidó lenne? :o))
2012. máj. 21. 07:57
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy.

Nincs rá bizonyíték.

Valali olyan találta ki, aki nem szereti a zsidókat.

Valószínűleg gyűlöletkeltés miatt jött létre ez az összeesküvéselmélet.

2012. máj. 21. 09:04
 4/27 rajcziz ***** válasza:
100%
Persze, főleg a II. világháborút... Gondolkodj egy kicsit, ne dőlj be minden propagandának.
2012. máj. 21. 09:40
 5/27 anonim ***** válasza:

1 - Természetesen nem.

2 - Nincsen.

3 - Sátán.

4 - Sátántól.

2012. máj. 21. 12:35
 6/27 anonim ***** válasza:

Nem.

Mivel nem ők kezdték az összes háborút, ezért bizonyíték sem lehet rá.

Neonácik. (leszögezem, semmit sem tudnak a valódi nácizmusról, csak rossz viccek, még Hitler is forog a sírjában miattuk)

A zsidók pénzesek, kezükben a gazdaság, és néha egy kis emberirtás jót tesz a pénzforgatásnak.

2012. máj. 21. 12:59
 7/27 anonim ***** válasza:
35%

A háborút nem mindig ők kezdik, de miattuk robban ki. A válság is nekik köszönhető. Más nyomorán gazdagodnak meg. A II. Vh miattuk robbant ki, hiszen, az akkori német vezetőnek elege lett abból, hogy minden a zsidók kezében van, és az akaratukat ráerőltetik arra a népre amelyet uralni akarnak. Magyarország nyomora is nekik köszönhető, beolvadtak közénk, agyon sulykolnak minket adókkal, az hogy nyomorgunk nem érdekli őket, csak az, hogy minél több pénzük legyen. Sok ember agymosott és nem látja, hogy a világot egy bizonyos népcsoport irányítja, átmossák az agyunkat, hogy sajnáljuk őket és uralkodhassanak. Melyik nép csinál üzletet a saját népének szörnyűségeiből? Csak is ŐK! A cigányok, 56-osok, kulákok, miért nem követelik a mai napig a MÁV-tól kezdve a magyar államig kártérítést követelve? Csak ők csinálnak más nyomorából üzletet. Ez pedig háborút gerjeszt és az elnyomottak fellázadnak. Droidot csinálnak a népekből, belőlünk Magyarokból is, mert minél hülyébb a rabszolga, annál kezesebb. Jah, nem vagyok Jobbikos mielőtt, elkezdené valaki, akinek szintén átmosták már az agyát. Ébresztő MAGYAROK!

http://www.youtube.com/watch?v=ICogehLl80w&feature=player_em..

2012. máj. 21. 21:55
 8/27 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Név szerint ki?

2012. máj. 21. 22:59
 9/27 anonim ***** válasza:
6%
Név szerint a kérdésben szereplő népről beszéltem. Médián keresztül befolyásolva vagytok, ezért is pontoztatok le, mert nem ismeritek az igazságot, vagy simán csak nem vagytok képesek elfogadni. Nem vagyok fanatikus, sem hasonló, csupán utánaolvastam, kik, és hogyan igyekeznek befolyásolni az embereket.
2012. máj. 22. 13:14
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vigasztal valamennyire, én is utánaolvastam, és azok szerint meg TI befolyásoljátok az embereket egy "rejtett összeesküvés" nevében, TI vagytok azon, hogy újra megkaparintsátok a hatalmat, aminek a vége egy újabb vallási és etnikai népirtás lesz.

Nos, kinek van akkor igaza? o.O

2012. máj. 22. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!