Lehet, hogy Isten csak emberi elme szüleménye?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:10
41/46 anonim válasza:
Kérdező, ha olvastad volna a Bibliát akkor tudnád.
42/46 Garamvölgyi István válasza:
Nos, igen, az ember alkotni tud, egyedül Isten képes teremteni. Hittanra nem járok, ettől függetlenül hiszek Istenben. Az Úr adott lehetőséget, arra, hogy élhessünk, alkothassunk. De hát ki mit hisz el.
43/46 Bloody Bory válasza:
#22-nek köszönöm a részletest választ! És a második zárójelben leírtak miatt szeretnék bocsánatot kérni, nem akartam se Téged se más hívőt megsérteni(tudom, Te írtad, hogy nem vagy sértődékeny). A tapasztalataim alapján írtam, amit írtam. De örülök, hogy sikerült "megismernem" egy olyan hívőt a személyedben, aki megcáfolja az eddigi tapasztalásaimat a hívők és a természettudományok kapcsolatát illetően :)
44/46 anonim válasza:
Ezt csak halálod után fogod megtudni (Ha túlvilágra kerülsz akkor nem kitaláció, ha pedig megsemmisülsz, akkor igen, kitaláció volt)
45/46 anonim válasza:
Nézz körül a világban és láss.A szentlélek Jézus által elküldetett.Betegek gyógyulnak meg és holtak támadnak fel bizonyságul.
2Tessz 1:7-10 Mert amikor az Úr Jézus megjelenik a mennyből hatalmának angyalaival, 8tűz lángjában, bosszút áll azokon, akik nem ismerik Istent, és nem engedelmeskednek a mi Urunk Jézus Krisztus evangéliumának. 9Ezek majd örök pusztulással bűnhődnek az Úrtól és az ő dicső hatalmától, 10amikor eljön az a nap, hogy megdicsőüljön szentjei között, és csodálják mindazok, akik benne hittek, aminthogy ti is hittel fogadtátok bizonyságtételünket.
46/46 anonim válasza:
Az ember "teremtette" istent, nem fordítva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!