Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Lehet, hogy Isten csak emberi...

Lehet, hogy Isten csak emberi elme szüleménye?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:10
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha olvastad volna a Bibliát akkor tudnád.
2012. ápr. 17. 20:06
 42/46 Garamvölgyi István válasza:
Nos, igen, az ember alkotni tud, egyedül Isten képes teremteni. Hittanra nem járok, ettől függetlenül hiszek Istenben. Az Úr adott lehetőséget, arra, hogy élhessünk, alkothassunk. De hát ki mit hisz el.
2012. ápr. 20. 13:47
 43/46 Bloody Bory válasza:
#22-nek köszönöm a részletest választ! És a második zárójelben leírtak miatt szeretnék bocsánatot kérni, nem akartam se Téged se más hívőt megsérteni(tudom, Te írtad, hogy nem vagy sértődékeny). A tapasztalataim alapján írtam, amit írtam. De örülök, hogy sikerült "megismernem" egy olyan hívőt a személyedben, aki megcáfolja az eddigi tapasztalásaimat a hívők és a természettudományok kapcsolatát illetően :)
2012. ápr. 21. 18:14
 44/46 anonim ***** válasza:
Ezt csak halálod után fogod megtudni (Ha túlvilágra kerülsz akkor nem kitaláció, ha pedig megsemmisülsz, akkor igen, kitaláció volt)
2012. jún. 16. 13:10
 45/46 anonim ***** válasza:

Nézz körül a világban és láss.A szentlélek Jézus által elküldetett.Betegek gyógyulnak meg és holtak támadnak fel bizonyságul.

2Tessz 1:7-10 Mert amikor az Úr Jézus megjelenik a mennyből hatalmának angyalaival, 8tűz lángjában, bosszút áll azokon, akik nem ismerik Istent, és nem engedelmeskednek a mi Urunk Jézus Krisztus evangéliumának. 9Ezek majd örök pusztulással bűnhődnek az Úrtól és az ő dicső hatalmától, 10amikor eljön az a nap, hogy megdicsőüljön szentjei között, és csodálják mindazok, akik benne hittek, aminthogy ti is hittel fogadtátok bizonyságtételünket.

2012. jún. 27. 16:41
 46/46 anonim ***** válasza:
Az ember "teremtette" istent, nem fordítva. :)
2012. okt. 15. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!