Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez igaz amit allitanak Jezusrol?

Ez igaz amit allitanak Jezusrol?

Figyelt kérdés

Jezus anyja arami volt es Jezus is aramiul beezelt.

Ez megmagyarazna azt is hogy miert nem fogadtak el a zsidok es Barabasnak is miert kedveztek.Mert Barabas valoban zsido volt mig Maria csaladi haza a mai Torokorszag teruleten van ami valamikor arami terulet volt.

Valamint Jezsust a romaiak is es sok mas nyelvben is Iszusz-nak modanak ami heberul szamarat jelent???????

Magyarazat arra hogy Jezus nem fogadtak el Messioasnak ami megszabaditot jelentene szinten heberul...habar mostansag mint felkent probaljak a szot magyarazni.

Valamint Jezus apja egy gyenge Isten lehetett??? Mert Jakob megveri szerencsetlent...:))) Benne van a Bibliaban hogy tusakodnak es nyer.......ami fizikai tusakodast jelentett mert a vegen a forgocsontja kifordul Jakobnak.....

Szoval tenyleg hiatunka a Biblianak ennyi szamarsag lattan????

2012. febr. 24. 14:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
27%
nem olvastam sokat, de már most megmondom hogy hagyd az ilyen hülyeségeket, a Biblia igaz.
2012. febr. 24. 15:48
 2/41 anonim ***** válasza:
24%
sok ilyen hamis állítás van a Bibliáról, Te dolgod hogy elhiszed e, de szerintem nem igaz.
2012. febr. 24. 15:49
 3/41 A kérdező kommentje:

Lehet de anny hiba van a Bibliaban hogy teljesen kizarja hogy Isten iihlette volna.Teszem azt Jakob megveri Istent szepen le van irva nem lehet ferlremagyarazni, Isten megoli David fiatr pedig allitolag utalja az ember elet kioltasat megis csak igy engesztelodik ki.Ezsrazs konyveben pedig Isten hazug lelket kuld hogy a profetakat hazugsagra birja hogy becsapjak a kiralyt akit el akart veszejteni... kerdem en nem lett volna jobb egy ember kuldeni akin nem fog se golyo se kard igy nyugodtam kinyirhatja a kiraly....miert kell az igaz Istennek hazugsagot igenybe venni celja erdekeben?????

Aztan ugye mindent o teremtett de a bun nem az o sara az szegeny Satane akkor hogy is van???Miert kellet megteremteni Satan hogy tesztelje az embert mert Isten nem bizott az emberben vagy sajat magaval akart kiszurni???? Ez mint mint marhasag ebbbol latszik hogy hatalommal rendelkezo emberek irtak mint ma a torvenyeket amihez a koznep hozza se szagol mert ezen szabalyok a hatalmon levoket erositik......

A katolikus bibliaba benne van Habakuk profeta koybve ami tudjator mirol mesel? Hogy Isten angyala meglatogatta Habakukokt amikor asz etelt keszitett maganak majd megragadta es elvitte kb 400 kilometere levo varosba ami Babilonia fovarosa votl es tudjator miert???? Hogy az etelt az oroszlanverembe levo hivonek adja!!:))) Szegeny mindenhato nem tudod ott asztalt teriteni neki teremtven bort buzat bekesseget:))) kellet elcipelni a profetat 400 kilometeren at??? Persze akinek fogalma sincs hol volt az a varos meg hol volt Habakuk mielott odakerul annak modhatod!!! Aztan arrol nem szol a fama hogy mi let az etellel utkozben tan kihult vagy termoszban volt???:))) Szoval ugy hulyeseg ahogy van de az emberek megis nem tudnak szabadulni tolle.

2012. febr. 24. 16:09
 4/41 anonim ***** válasza:
72%
Ej de sok butaságokat írtál te most. Ki mondta neked, hogy arami volt és ki mondta neked, hogy Jézus rómaiul Iszusz? Péter meg kínaiul Kakukk? Angol a f*ck szó csúnya, de magyarul mondod, hogy fák akkor erdőre gondolsz. Nem függ össze. Te meg zagyválsz itt butaságokat. Ajj te vigyázz miket írsz, mert ezek már súlyos kijelentést tettél amik nem igazak.
2012. febr. 24. 17:09
 5/41 A kérdező kommentje:
Uhu tufom herberul Iszusz szamarat jelent es romanul tudom hogy igy nevezik Jezust....es nem lattam cafolva hogy Iszusz heberul nem szamarat jelent a romaiak meg atvehettek a szot mint ahogy Betlehem lenyegeben beth lam ami azt jelentyi hogy beth=haz lam =lenyer azaz kenyer haza mivel amikor ott felkentek a kiralyt kenyeret osztot a nepnek, Maria Magdalena meg Magdalai Maria mivel magdala egy halszfalu volt.Eloe =Isten Elohim =Istenek es a regi iratokbnan Elohim -nak hivtak Istenat ami mar a tobbesz szam miatt is erdekes de cafolat sajna nics ra....
2012. febr. 24. 17:16
 6/41 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt:

[link]

Ne nevetesd magad ki. Jézus mint állatot báránynak írja a Biblia és sose szamárnak. Téged átvertek vagy alapból ilyen vagy azt nem tudom.

2012. febr. 24. 17:21
 7/41 A kérdező kommentje:

Bocsi a sok elgepelesert remelem ertheto.....

Nagyon letagloz maga a dolog hogy a Biblia papok altali fercmunka.By the wat ma hallotam a radioban csak nem tudom megtortent vagy vicc: Egy lany olvassa az ujsagot a vonaton es ult mellete egy pap.Rakerdez a lany a papra hogy modja meg atyam mit jelent a kaliko szo? Hat lanyom az egy olyan betegseg amit az Istenben nem hvok kapnak el de miert kerded??? Hat tudja atyam en azert mert az ujsag azt irja a papa kalikos.....:))))

2012. febr. 24. 17:23
 8/41 A kérdező kommentje:
Lehet...nem tudom mindennesetre nagyon erdekel hogy irjak fonetikusan heberul azt hogy szamar......
2012. febr. 24. 17:27
 9/41 A kérdező kommentje:

Jezus neve arabul Isa heberul is de....es ez az amit pontosan nem lattam cafolva hogy iszusz szamarat jelent mert ha ez igaz akkor az csak anyit jelenthet hogy a zsidok csufoltak ot a romaiak meg ezt a szot vettek at mikor allamvalasa tettek a keresztenyseget......

Tehat ez nem guny amit en teszek en csak egy szo eredete utan erdeklodom es az utan mialhatot a hatereben last Jezus arami volta mivel Efrezusdban van Maria haza amit a mohamedanok Mirjam nevem neveznek es ez sajna teny .....

2012. febr. 24. 17:37
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

En torok osokkel is rendelkezek, es a csaladnevem torokul "szamarat" jelent. Akkor most mi van? Jezus anyja pedig zsido volt. Jakob nem gyozott le senkit, hanem egesz ejjel tusakodott es a vegen veszitett. A zsidok olyan Messiast vartak, aki felszabaditsa oket a romai uralom alol. Mivel Krisztus Urunknak nem ez volt a feladata, igy nem fogadtak el ot mint Messiast, azaz mint a Szabaditot.

Szep estet

2012. febr. 24. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!