Csak hisztis, "sátánista" tinik kötözködnek a vallásokkal, vagy felnőtt emberek is?
Hogy pl. a Hitgyüli miért olyan, amilyen, és miért szeretik az emberek? A Való Világ is népszerű, pedig az is hülyeség. A Jehovások sem olyan agresszívak. Egyik munkatársam is az, ha a többiek nem dumálják ki a háta mögött, sose tudom meg. Az egyik legjobb fej nő, igen fejlett humorérzékkel. Még sosem akart megtéríteni. És ha becsöngetnek hozzánk? Annyit szoktam mondani, hogy "Bocs, nem érdekel." 3 szó, és békében válunk el.
Nem vagyok vallásos, meg se kereszteltek, de érdekel a vallás, és ezerszer inkább a kereszténység, mint az az embertelen budhizmus, vagy a muszlim. Már csak azért is, mert az utóbbi nem becsenget, ha téríteni akar, hanem berobbantja az ajtót. Tényleg gondot jelent néhány embernek a "térítés" elviselése, vagy nekem nincsenek rossz tapasztalataim, vagy csak műbalhé, ami a GYK-n megy?
Én sem tini vagyok, hanem kétgyerekes anyuka.
Engem eddig csak és kizárólag a Jehovások vagy a keresztények b..szkuráltak. Se egy buddhista, se egy muszlim nem csöngetett be hétvégén, nem zavarta meg a társasozást, családi ebédet csak azért, hogy térjek meg.
És igen, engem zavar mindenki, aki az otthonomban OK NÉLKÜL zavar. Jöhet a szomszédnéni, ha eláztattuk vagy megkérne, hogy vegyem át másnap a csomagját. Zavarhat a felső szomszéd, hogy nálunk is kiment-e az áram, vagy nem. De az én lakásom az én pihenőhelyem, oda ne jöjjön senki se paplant árulni, se kopogtatócédulát gyűjteni, se téríteni. És igen, zavaró, amikor épp zuhanyzok és egy ilyen baromságért ki kell ugranom a kádból, vagy elaltattam délben a gyerekeket, ezek a barmok meg rátenyerelnek a csengőre.
Engem eddig csak keresztények piszkáltak, hogy nem vagyok hívő, vagy tűzdelték tele a mondókájukat bibliai idézetekkel.
És ezerszer inkább a buddhizmus, mint ez a véres, kirekesztő és gyűlölködő kereszténység, nem véletlenül nem engedtem megkeresztelni a gyerekeimet.
Én csak kérdezek, mégis támadtok. Az ember imád összefogni egy másik ellen, jó érzés tartozni valahová. Szia, Anyuka, örülök, hogy jöttél. Velem még sosem tett jót egy gyerek, csak kellemetlenséget okoztak, amikor pihenni szerettem volna és ők rohangáltak egy emelettel feljebb, vagy amikor utazom, és hosszú időn át kell hallgatnom az ok nélküli hisztit. Utálom a gyerekeket? Nem. Gondolom, hozzátok is naponta, vagy hetente becsöngetnek, mindkét gyereked szédül a kialvatlanságtól.
Elmondom újra, mert vannak gyengébbek is, nem akarom, hogy bárki lemaradjon: nem védek senkit, csak azt akarom tudni, mi az oka ennek a rengeteg gyk-s kérdésnek, ami nem is kérdés, csak fikázás. Lehet, hogy igazatok van, csak még nem vagyok meggyőzve. Vagy ha tényleg ekkora a baj, engem miért kerülnek?
"Az ajtórobbantós iszlám talán tényleg erős volt, azt hittem, megengedhetek magamnak ennyi humort."
-NE HARAGUDJ DE MEGBÉLYEGEZNI EGY VALLÁST NEM HUMOROS! VAGY ELÉG SZAR A HUMOROD!!!
"A buddhizmus meg nagyon egzotikusnak tűnik európai szemmel, de az érzelemmentes tökéletesség szerintem a legkevésbé sem emberi."
-GŐZÖD SINCS A BUDDHIZMUSRÓL! EGYSZERŰEN SÖTÉT VAGY!
"Igazából a kérdésemre válaszoltatok, mindenki a maga szintjén, köszönöm szépen."
-BOCS A TE SZINTEDEN NEHÉZ KOMMUNIKÁLNI !!!!!!!!!!
"Értem, hogy azért utáljuk őket, mert odajön, meg becsönget, vagy ad valami könyvet a buszon, de igazából mindenkit utálunk, aki más, mint mi, ugye?
Csak erre voltam kíváncsi, köszönöm."
-NA A LEGJOBBAN EZEN BUKTAM KI! "mindenkit utálunk, aki más, mint mi, ugye?" AKKOR MI IS VAN AZ ISZLÁMMAL MEG A BUDDHIZMUSSAL ????????!!!!!!!!!
Te sem kérdeztél csak fikáztál!
"Sátánista tinik" meg most ez a duma a gyerekekről...
Amúgy jól vagy?
Figyelj ha meg tudnád védeni azt amit mondasz, oké..lehet hogy valaki értékelné.
Ha mindenki idiótának tart (egymást nem ismerő anonim emberek) az csoportos összefogás? Nem lehet hogy inkább el kéne gondolkoznod azon hogy veled nem klappol valami?
Hozzám még egy gyerek sem csöngetett be, Jehova viszont igen!
"Gondolom, hozzátok is naponta, vagy hetente becsöngetnek, mindkét gyereked szédül a kialvatlanságtól. "
Nem, de szerintem bunkóság valakihez ok nélkül váratlanul beállítani.
"Tényleg gondot jelent néhány embernek a "térítés" elviselése, vagy nekem nincsenek rossz tapasztalataim, "
Igen, nekem gondot okoz a térítés elviselése.
Rossz tapasztalat: ha téged nem zavar, ha becsöngetnek, akkor nincs rossz tapasztalatod, de mivel engem zavar, ezért én rossz tapasztalatnak tartom.
Vannak akinek tényleg csak negatív tapasztalataik vannak a Jehova tanúival,meg a Hit gyülisekkel,ezért jogosan nem szeretik őket.Ezt szerintem teljesen meg lehet érteni.(és biztos vannak olyanok is,akik eltúlozzák a dolgot,és túlzottan rossz színben festik le őket)Te normálisabb egyedekkel találkoztál.Én találkoztam már mindkét fajtával.ennyi.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!