Baj ha tini ként tisztelem a feministákat és felnőtt ként szeretnék egy nagyobb csoporthoz csatlakozni?
Amíg nem olyan hülyékhez csatlakozol, akik úgy akarnak egyenjóguságot, hogy eközben elvárják, hogy kishercegnőként kezeljük az összes lányt vagy hasonló, addig nem.
A feminizmus egy szép eszme és szerintem jó, hogy ha ilyennek adod a fejedet, csak vigyázz, hogy ne azon idióták köze kerülj, akikkel a legtöbbet lehet találkozni (persze lehet, hogy csak nekem van ilyen szerencsém).
Hát nem sokra tartom a feministákat, de hogy nőgyűlölő lennék? A nőismerőseim igen jót röhögnének.
Azért nem tartom sokra őket, mert tipikusan olyasmiért harcolnak és olyan módon, ami a legtöbb értelmes embert nem ösztökéli követésre akár férfi, akár nő. Ezzel szemben az azonos helyzetben azonos jogokat, a két nem különbségének tiszteletét nemcsak betartani, de közvetlen környezetünkben kikényszeríteni szükséges. A férfiak ostoba érveit valódi érvekkel le kell söpörni, nem az utcán üres szólamokat hangoztatni. A családban a nők bántalmazását nem tűrni, a munkahelyen a lekezelést el nem fogadni, ehhez férfi partnereket megnyerni (nem nehéz ám), ezt viszont lehet, sőt kell.
Tegnap 20:31-es vagyok:
Kedves utolsó - tökéletesen egyetértünk. Amit te leírtál a válaszodban, AZ a feminizmus és az azért cselekvők a feministák. Te magad is feminista vagy. Kérlek, ne tégy egyenlőségjelet ezek között a gondolatok és célok, valamint a Magyarországon sajnos nem mindig a legszerencsésebb módon megjelenő és megnyilvánuló, önmagukat feministának mondó csoportocskák között. Ők sokszor inkább ártanak, mintsem használnak egy jogos törekvésnek.
Kedves kérdező!
Én eleget pofáztam már feministáknak, hogy mik is a VALÓDI tények és feladtam....Annyit mondok, hogy ha ártatlanok életét akarod tönkre tenni, akkor csináld...
én már inkább nem magyarázkodom, feleslegesen pazarolnám az időmet és energiámat arra, hogy magyarázkodjak a SOK fogyatékosnak, akik úgyse értenek semmilyen szóból.Szóval IGENIS BAJ, hogy tiszteled a feministákat.A feminizmus már rég elérte célját ( mára túl messzire ment).
Jöhet a vád, hogy nőgyűlölő vagyok, kikérem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!