Csak hisztis, "sátánista" tinik kötözködnek a vallásokkal, vagy felnőtt emberek is?
Hogy pl. a Hitgyüli miért olyan, amilyen, és miért szeretik az emberek? A Való Világ is népszerű, pedig az is hülyeség. A Jehovások sem olyan agresszívak. Egyik munkatársam is az, ha a többiek nem dumálják ki a háta mögött, sose tudom meg. Az egyik legjobb fej nő, igen fejlett humorérzékkel. Még sosem akart megtéríteni. És ha becsöngetnek hozzánk? Annyit szoktam mondani, hogy "Bocs, nem érdekel." 3 szó, és békében válunk el.
Nem vagyok vallásos, meg se kereszteltek, de érdekel a vallás, és ezerszer inkább a kereszténység, mint az az embertelen budhizmus, vagy a muszlim. Már csak azért is, mert az utóbbi nem becsenget, ha téríteni akar, hanem berobbantja az ajtót. Tényleg gondot jelent néhány embernek a "térítés" elviselése, vagy nekem nincsenek rossz tapasztalataim, vagy csak műbalhé, ami a GYK-n megy?
Jujujujújj!
Hisztis sátánista tinik hogy így HIT gyüli? Ez aztán a képzavar! Kicsim, nagyon meg lennék lepve, ha a Jehova tanúi társaság nem vont volna már be az "udvarába". Itt egy perc alatt mindenkit "leanyáztál" kivéve őket. És hogy azt ne higgyük, csak véletlenül kimaradtak ki a sorból, az egekig magasztaltad őket! Persze minden részre hajlás nélkül! Naná! Tényleg ennyire ostobának tűnök?
Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nekem nincs időm kivárni.
Inkább csak ateista tinik.. :)Nem "sátánista" az aki nem ért egyet veled.:)
A Jehovák nagy része tolakodó, ez tény hogy ismersz egy kivételt az nem azt jelenti hogy mind olyan. Letámadnak a buszon, bekopogtatnak a házamba, ha Amerikában élnénk tuti agyonlőném őket ha belépnek a kertembe..!!
Sem gyerek nem vagyok sem hívő. de az hogy a hitgyülekezetet a V.V. műsorhoz hasonlítod botrány.
A MÁSIK hogy jössz te ahhoz hogy vallásokat fikázz??
Egy buddhista, muszlim, katolikus, sem próbálta rátukmálni eddig a hitét csak a Jehovák!!
Elmebeteg buthizmus? muszlim? Sátánista tinik?
Marha művelt lehetsz!
Gratulálok.
"Csak hisztis, "sátánista" tinik kötözködnek a vallásokkal, vagy felnőtt emberek is?"
Kedves kérdező, ezek szerint felnőtt emberek is, mert te gondolom az vagy. Szerintem se a buddhizmusról, se az iszlámról nincs halvány lila gőzöd se, mégis osztod őket a kérdésben. Ugyanolyan kötözködés. Csak ennek mondjuk még alapja sincsen.
Miért kell a buddhizmus, vagy a muszlim vallás és a terrorizmus közé egyenlőségjelet tenni?
Te is áldozata vagy a nyugati hatalmak népbutításának. Ők sulykolják, hogy a muszlim = terrorista, kőhajigáló. Tehát muszlim = lerohannivaló nép, akiket meg kell tanítani "viselkedni". Ill. ilyen jelszavak mögé bújva ki lehet őket zsigerelni, elvenni az olajukat, a széles néprétegek mély egyetértése mellett. Hiszen ők csak egy kiabálós, kőhajigáló primitív nép... Mert ezt látod a tévében!
A kérdezőn kívül mindenkivel egyet értek...
Figyelj kérdező ha valóban "érdekel a vallás" OLVAS jót fog tenni. Első témának ajánlom a buddhizmus. Aztán az iszlámot...
Nagyon primitív vagy..!!
/Ui.:sok sikert a "sátánista tinikhez" bár szerintem értelmi szinten a legtöbb serdülő lehagyna téged./
Na, csak kivágtam a biztosítékot. Utoljára mondom, hogy megkeresztelve sem vagyok, nemhogy tagja lennék valami egyháznak, vagy felekezetnek. Az ajtórobbantós iszlám talán tényleg erős volt, azt hittem, megengedhetek magamnak ennyi humort. A buddhizmus meg nagyon egzotikusnak tűnik európai szemmel, de az érzelemmentes tökéletesség szerintem a legkevésbé sem emberi.
Igazából a kérdésemre válaszoltatok, mindenki a maga szintjén, köszönöm szépen. Értem, hogy azért utáljuk őket, mert odajön, meg becsönget, vagy ad valami könyvet a buszon, de igazából mindenkit utálunk, aki más, mint mi, ugye? Csak erre voltam kíváncsi, köszönöm.
"igazából mindenkit utálunk, aki más, mint mi, ugye?"
Én pl. nem utállak,egyszerűen csak hülyének nézlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!