Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a hitesek nagy keresztenyne...

Ha a hitesek nagy keresztenynek valljak magukat miert nem vesznek részt a magyar evangéliumi rádióban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Most tényleg ez életed legnagyobb problémája? Már a második kérdésedet írod ki, amiből süt a megvetés a HIT gyülekezettel szemben. Ember! Az ellenségedet is szeretned kell, azt sem vetheted meg! Ne haragudj, nekem közöm nincs a hit-gyülihez, de én sem szeretnék veled együtt szolgálni!

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 7. 05:55
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó:

A HGY csak az izraelitákkal tartja fontosnak az "ökumenizmust" , furcsa formában.

2012. febr. 7. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Nekem vannak hites ismerőseim, és sosem merült fel az, hogy nem lennének keresztények. Azok, tényleg.

Az, hogy a HGY szervezete nem csatlakozik más gyülekezetekhez, nem jelenti azt, hogy a tagok utálnák a más felekezetűeket.

Szerinted egyébként, az evangéliumi rádió felkínálta nekik a lehetőséget?

Aztán meg, miért akkora baj, ha valamiben valaki nem vesz részt? Attól még, hogy a Baptista Szeretetszoltálat munkáját támogatja más is, és megbecsüli, még nem feltétlen fog részt venni benne. Ők pl. szintén nem az Ökumenikus Szeretetszolgálatban vannak benne, mégsem ítéljük el.

Ha olyan fontos neked az egység, akkor ne örülj az ellentéteknek.

2012. febr. 7. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

ma 10:32

És ezért utálnom kellene őket? Legyen ez az ő dolguk. Amíg Jézus Krisztust prédikálják, mint megfeszítettet, (a testben megjelent Istent) addig nekem testvéreim. Még akkor is, ha egyes tanításaikkal szemben erős fenntartásaim vannak.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 7. 20:04
 5/5 anonim válasza:
a hit gyülekezetének van saját rádióa a hit rádió ajánlom neked a hit.hu -t meg a vidám vasárnapot minden vasárnap 11:00-től és oda küld be a érdésed ott bitosan válaszolnak rá!! :):):):)
2013. júl. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!