Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a Hit gyülisek olyan nagy...

Ha a Hit gyülisek olyan nagy kereszténynek tartják magukat, akkor mért nem részesei a reménység fesztiválnak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 15:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakás keresztényt ismerek, aki szerintem még életében nem hallott erről...
2012. febr. 6. 15:41
 2/22 anonim ***** válasza:
13%
Mert csak annak mondják magukat, annak hiszik magukat. Halvány lila gőzük sincs mi a kereszténység igazából... A hittan tanárom egyszer volt egy istentiszteletükön, de a felénél eljött, mert nem bírta már.
2012. febr. 6. 16:01
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
A ökumenizmus félrevezető hazugsága az, ami megkülönbözteti az álkeresztényeket a valódi keresztényektől.
2012. febr. 6. 16:08
 4/22 yuda ***** válasza:
100%

Bevallom nem ismertem ezt a fesztivált, de véleményem van,utána olvastam.

Tudomásom szerint a hitgyüli élesen elhatárolódik úgy általában a történelmi egyházaktól, azok tanításaitól. . . miegyébb. Ez fordítva legalább így igaz.

Rákerestem tehát és a fesztivál fővédnökei ilyen, meg olyan katolikus bíboros,református püspök vagy kicsodáék. . . stb - szerinted ha általában sem vállalnak közösséget egymással, akkor egy fesztivál miatt miért is?

2012. febr. 6. 16:15
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem, hogy magát keresztyénnek valló ember hogy írhat ki egy ilyen kérdést, főleg így?

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 6. 17:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha ide látogat egy Hites, megmondja.
2012. febr. 6. 18:17
 7/22 A kérdező kommentje:
az ökumenizmus az igazi út,aki ellene szegül az az ördögtől van.
2012. febr. 7. 01:12
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Te se gondolod komolyan. én magam sem hiszek különösebben az ökumenizmusban. Minden felekezet, minden gyülekezet, minden keresztyén ember járja a saját, Istentől elrendelt útját. A végén úgy is mindenki Isten előtt áll meg, és ad számot életérők. Ez igaz a felekezetekre és azok gyülekezeteire is. Amit te írsz kb. így hangzik: Aki nem vesz részt a börtönmisszióban, az az ördögtől van. Kicsit csendesedj el az Úr előtt, és akkor nem fogsz ilyen butaságokat írni!

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. febr. 7. 05:48
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Róma 10:2 Mert tanúskodom mellettük, hogy van bennük buzgalom Isten iránt, de nem pontos ismeret szerint; 3 mert — mivel az Isten igazságosságát nem ismerték, hanem a magukét igyekeztek megerősíteni — nem rendelték alá magukat az Isten igazságosságának.

2Korintusz 6:14 Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában, mert mi köze egymáshoz az igazságnak és a gonoszságnak, vagy mi köze van a világosságnak a sötétséghez?

Kérdező "szállj vitába" ezekkel az igékkel!

2012. febr. 7. 09:33
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Vidiripi

"az ökumenizmus az igazi út,aki ellene szegül az az ördögtől van."

Ezzel kapcsolatban "szállj vitába" az igékkel.

2012. febr. 7. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!