Hogyan eggyeztethető össze?
Vannak olyan keresztény gyülekezetek, melyek tanítása szerint a biblia tiltja a bálványok készítését, imádatát, csodálatát.
Bálványnak tekintik a Krisztus szobrokat, a Mária szobrokat, stb.
Ezzel szemben a képek, freskók, művészi alkotások, elfogadhatóak számukra, sőt, kiadványaikon, honlapjukon bálványt (pl. Krisztus a kereszten)ábrázoló képek láthatóak.
Ezt hogyan tudják összeeggyeztetni?
Miről beszéltek HÍVŐK ?
Mindenki a bibliára hivatkozik ,mindenki másképpen látja .
Én azt hittem csak egy Biblia van !
VAGY MINDENKI HAZUDIK ? Csak én nem ?
kedves 18:01-es!
Tévedsz, sajnos több évszázados hamis tanítást kell eloszlatni, ami nagyon nehéz. De azáltal, hogy több, mint egy évezredig az emberekkel a hazugságot etették meg, szintén a Biblia, Isten szavának igazságát bizonyítja. Meg van írva, hogy ennek így kell lennie. De ennek nincs még vége, hamis tanítók, hamis próféták mindig is voltak és ma is vannak. Attól, hogy valaki a Bibliára hivatkozik, kiragadva részeket, melyek éppen akkor látszólag az igazságát támasztják alá, azzal a bizonyígató minősíti adott esetben magát, ha hazugságot szól, és nem Isten szava kérdőjeleződik meg.
A Biblia igazsága a próféciákon keresztűl bizonyosodik be, hogy amikor azok meglesznek, megvoltak, higgyünk.
Más a jósolgatás, és más a prófécia. Akinek füle van, hallja, akinek szeme, látja.
Nem kell dicsérni istent az " Ő " nevében MILLIÓK HALTAK MEG . Nézd meg a " isten a vádlottak padján " című filmet ( a weben megtalálod , IGAZHITŰ EMBEREK BESZÉLGETNEK -Hitler haláltáborában - ,HOGY ISTEN MEGSZEGTE - E A ZSIDÓKKAL KÖTÖTT " SZERZŐDÉST ". A történelem TÉNY és nem hit kérdése.Egyébként te is beleestél a
MINDENKI HAZUDIK CSAK ÉN NEM című sztoriba .Azt sem lehet érvelésnek használni ,hogy a bibliában megírták
NINCS KIVÉTEL - MINDEN HÍVŐ AZT MONDJA " AMIT ÉN ÁLLÍTOK AZ AZÉRT IGAZ MERT A BIBLIA MEGÍRTA .Az hülye aki így érvel !
Hallottál már a retorikáról, úgy gondolom nem .HÁT GYAKOROLJ !
Akinek füle van, hallja, akinek szeme, látja.
KÖSD FEL A GATYÁT HA TISZTESSÉGES PÁRBESZÉDET AKARSZ FOLYTATNI.
VISSZATÉRVE AZ ALAPKÉRDÉSRE , lehet másik nevet adni a gyereknek
de attól még a szobor és a kép ---- BÁLVÁNY !
Tegnap 18:17 - es milyen évezredes tanításról beszélsz .Vak vagy nem látod ,hogy te is a bibliával érvelsz .
Szerintem te nem vagy 100 % - os ha azt hiszed amit a mesébe tanítanak " a rossz elnyeri méltó büntetését "
NÉZZ MÁR KÖRÜL !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!