Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egyetértetek azzal, h isten...

Egyetértetek azzal, h isten olyan a felnőtteknek, mint a mikulás a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 13:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
A Télapó létezik, nem tudom, miért mondogatják ezt sokan. Lappföldön él. Igaz, nem kis manókkal készíti a játékokat, és nem rénszarvasszánon repül, de létezik. És mivel egy van belőle, ezért világszerte sokan helyettesítik Mikulásruhába bújva. Nem tudom, ezt miért kell túlbonyolítani szegény gyerekeknek hazudva... Hogy Isten meg létezik-e, az hit kérdése. Én nem vagyok megkeresztelve, és fizikailag én sem hiszem, hogy létezne, de hiszem, tudom, hogy mindenkinek szüksége van valamire, valakire, akiben hihet. Ez segít át embereken a mindennapokon, ez ad erőt a bajban, mert hiszi, hogy jó és jobb lesz minden. Olvasd el a Titok című könyvet. Nevezheted Istennek, Allah-nak vagy csak a Sorsnak, de valamiben hinned kell, különben elmerülsz a hétköznapokba, és ugyanolyan szürke leszel... Neked mi ad erőt a bajban? A hívő embereknek Isten. Én egyszerűen a Jóban és Rosszban hiszek (a Jó jutalmát, a Rossz büntetését nyeri el). Én ezért hordok keresztet...
2011. okt. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!